Loading color scheme

Nová péče o ruce z řady India Hicks Island Living a Iris od Crabtree & Evelyn

{phocagallery view=category|categoryid=184|imageid=558|float=left}Obchody s anglickou značkou Crabtree & Evelyn přináší novou kolekci péče o ruce z řady India Hicks Island Living Hand Therapy, která v sobě dokonale kombinuje oblíbený a osvědčenou péči o ruce s exkluzivní tropickou vůní, která donutí unavenou mysl utéct od shonu všedních dní. Díky úžasně lehkému a efektivnímu složení se stal krém na ruce Crabtree & Evelyn nejprodávanějším výrobkem značky. S obsahem pleti prospěšných ceramidů a bambuckého másla, které příznivě působí na hydrataci pokožky rukou, je tento krém oblíbeným produktem mužů a žen po celém světě. Vyrábí se v balení 100 ml a také v menší verzi 50 ml, která je ideální do kabelky.

Inspirací při tvorbě India Hicks Island Living Hand therapy bylo prostředí překrásného bahamského ostrova, kde britská módní ikona India Hicks žije a těší se z jeho přírodních krás. Srdcem vůně je její oblíbená květina pavoučí lilie, delikátně doplněná citrusy, pomerančovými květy, tropickým ovocem, nočním jasmínem, vůní zelených palem a esencí mořského vánku.

Crabtree & Evelyn představuje péči o ruce také v kolekci Iris, která byla poprvé uvedena loni a okamžitě si získala velikou oblibou. Esenci smyslné vůně tvoří v kosmetice běžně používaný kořen kosatce. Netradiční kořeněné aroma mu dodává italský bergamot, černý rybíz, exotické santalové dřevo a pačuli doplněné o vetiver a cedrové dřevo. Výsledkem je elegantní a svěží Iris, neobyčejná vůně pro moderní ženu. Kolekci Hand Therapy tvoří kromě krémů na ruce v několika velikostechz i mycí emulze. Není tedy nic snazšího než udržet pokožku na rukou vždy v perfektní kondici a užít si při tom svou oblíbenou vůni známou doposud jen z péče o tělo či interiérových vůní.

{phocagallery view=category|categoryid=184|limitstart=0|limitcount=0}