Loading color scheme

Nová řada vůní Night Garden od Crabtree & Evelyn nás přenese do tajemného orientu

{phocagallery view=category|categoryid=1414|imageid=4407|float=left}Nová kolekce vůní od anglické značky Crabtree & Evelyn s názvem Night Garden nás zavede až na pohádkový Střední východ. V noci se naše smysly bystří, i šepot se zdá být křikem, a vůně jsou daleko intenzivnější. Proti černé vše totiž září a vyniká. Crabtree & Evelyn, značka známá pro svůj vybraný kus uprostřed botanického bohatství, nás tentokrát zve do tajemné noční zahrady. Celkem čtyři parfémované vody z nové kolekce zahltí naše smysly opojnou vůní a podmaní si oči svůdnými obaly. Inspirace pochází ze středního východu, kde exotické kouřové lesy, bohaté na pryskyřici, různé květy a citrusové plody, okouzlí smysly na každém kroku. Aroma kolekce zůstává věrné anglickému citu pro klasiku, ale zároveň přináší nové tóny z Blízkého východu. Klasické složky se zde tak dokonale mísí s novými exotickými.

Cena 100 ml EDP je 4800 Kč.

Ottoman Rose: Bohatý a sametový
Vůně inspirovaná arabskou filozofií. Snoubí se v ní anglický pudrový iris s exotickými akordy šedého pižma. Připomene mlhu snášející se na noční krajinu.

Kashmir Musk: Svůdně jemný
Za časů ottomanské říše bylo město Tajf známe jako Arabská růže. V této svůdné vůni se mísí exotická růže s tóny karafiátu a ostružiny.

Assam Oudh: Intenzivně kouřový
Oslava typických východních vůní s citrusovým středem. Citron, pomeranč a bergamot, zahalené v kouřovém závoji.

Persian Thé: Kouřový a charismatický
Čaj původně přicestoval do Persie hedvábnou stezkou a stal se každodenním rituálem. Tato vůně nám jej připomene, společně s kardamonem, skořicí a cedrovým dřevem.