Loading color scheme

Novinka v Crabtree & Evelyn – květinová řada Wisteria

{phocagallery view=category|categoryid=692|imageid=1946|float=left}Ze světa Crabtree & Evelyn přichází další novinka – kosmetická řada Wisteria s okouzlující a sofistikovanou vůní květiny vistárie. Tato nová vůně přinese do života nadčasovou eleganci, krásu a romantiku a přenese vás do zahrady v plném květu. Modrá vistárie se řadí společně s lilií, levandulí, růží a irisem mezi proslulé květinové vůně od Crabtree & Evelyn.

Již více než dvě století kaskádovité květy modré vistárie zdobí okouzlující anglické zahrady. Vypěstovaná v Kew Royal Botanic Gardens v Londýně, je nyní typickou součástí anglického venkova. Její podmanivá vůně se v nové řadě mísí s jemnými tóny gardénie, květy ylang ylang, mandarinky, hrušky nashi a uprostřed splývá s nádechem vzdušného pižma pro krásný voňavý zážitek. Výrazná vůně je určena pro moderní sofistikované ženy. Pro ženy, které jsou inteligentní, mají smysl pro kvalitu, a které přirozeně vědí, jak bez velké námahy působit stylově. Tato vůně je zkrátka přímo nestydatě ženská. Nová řada kosmetiky Wisteria je vytvořena přirozeně bez parabenů, ftalátů, propylenglykolu a minerálních olejů. Dopřejte si luxusní péči o pokožku s přípravky vytvořenými podle originální receptury z anglických květinových extraktů, které pokožku zanechají měkkou, hladkou a krásně provoněnou. Součástí kolekce je toaletní voda, tělový krém, tělové mléko, luxusní mýdlo, sprchový a koupelový gel a krém na ruce. Vše v elegantním balení s akvarelovou ilustrací.

Body Cream: S výtažky z vistárie, pivoňky, bezového květu, magnólie zanechá tento krém pokožku hedvábně jemnou. A také krásně voní. Bohatá směs bambuckého másla a olivového oleje kůži skvěle hydratuje.
Balení: 200 g 
Cena: 1.100 Kč

Eau de Toilette: Voňavé květy modré vistárie jsou zde namíchány s jemnými tóny gardénie, ylang ylang, mandarinky, hrušky nashi a špetkou pižma. To vše v dokonalé harmonii.
Balení: 30 ml/100 ml
Cena: 1.050 Kč

Bath & Shower Gel: Luxusní koupelový a sprchový gel, ideální pro ranní sprchu nebo do teplé večerní koupele. Výtažek z vistárie, pivoňky, bezového květu, magnólie v kombinaci s glycerinem zanechá pokožku čistou, měkkou a voňavou. Nalijte ho do teplé tekoucí vody jako pěnu do koupele, nebo vytvořte bohatou pěnu přímo na pokožce.
Balení: 250 ml
Cena: 430 Kč

Body Lotion: Toto bohaté, sametově hladké tělové mléko s výtažky z vistárie, pivoňky, bezového květu a magnólie, se snadno absorbuje a zanechává kůži hedvábně jemnou a s nádhernou vůní. Šípkový a pupalkový olej jsou namíchány s bambuckým máslem a kokosovým olejem, které působí blahodárně na suchou pokožku celého těla.
Balení: 245 ml
Cena: 600 Kč

{phocagallery view=category|categoryid=692|limitstart=0|limitcount=0}