Loading color scheme

NOVÉ fresh a funky vůně značky STORM

{phocagallery view=category|categoryid=477|imageid=1372|float=left}Progresivní londýnská značka hodinek STORM přichází na trh s novými pánskými a dámskými vůněmi TOUCH a VIBE. Lehké a svěží vůně, jenž vám zpříjemní jarní dny i nadcházející léto. Zpříjemněte si léto novou vůní STORM se sprchovým gelem! Originální balení nových vůní jednoznačně podtrhuje originalitu, osobitost a nekonvenčnost značky STORM, jejíž příběh začal již před více než dvaceti lety.

STORM TOUCH

STORM TOUCH Dámská vůně

Dámská dárková sada EDT STORM TOUCH se otevírá čerstvými ovocnými tóny a ozónu. Vůně zelených listů, citronu a tropického ovoce pomalu vyblednou a odhalí vynikající střední tóny hrušky a bílého jasmínu.

Top – citron, zelené lístky, ozon, tropické ovoce

Střed – bílý jasmín, hruška

Základ – pižmo, jantar, hnědý cukr, cedr

 

STORM TOUCH Pánská vůně

Nový pánský EDT STORM TOUCH se otevírá čerstvými ovocnými tóny s přívlastkem zelených listů a vodního přívalu citrusových plodů. Postupně se odhalují vůně muškátového oříšku, zázvoru, pačule a santalového dřeva.

Top – citron, citrusové plody, zelené lístky

Střed – zázvor, muškátový oříšek, levandule

Základ – pačule, pižmo, santalové dřevo

 

STORM VIBE

STORM VIBE Dámská vůně

Funky dámská dárková sada EDT STORM VIBE se otevírá vůní zralé maliny, citronu a květů kaktusu. Poté se odkryje kombinace karamelu, třešňových květů, orchideje a badyánu.

Top – maliny, citrón, kaktusové květy

Střed – květy třešně, karamel, orchidej, badyán

Základ – pižmo, vanilka, jantar

 

STORM VIBE Pánská vůně

Nový pánský funky EDT STORM TOUCH začíná jemným nádechem bergamotu a citronu, jenž po chvilce uvolní hluboké srdce levandule a mechu. Vůni uzavírá pačule, jantar, pižmo a smyslná vůně lesů.

Top – bergamot, citron, zelené lístky

Střed – levandule, mech

Základ – pačule, pižmo, dřevo

{phocagallery view=category|categoryid=477|limitstart=0|limitcount=0}