Loading color scheme

Nové produkty Fragonard v obchodě Quality Fashion Point v Pánské pasáži

{phocagallery view=category|categoryid=175|imageid=529|float=left}Značka Fragonard je tradičním výrobcem luxusních francouzských parfémů a kosmetiky. Svůj název nese podle známého francouzského malíře 18. století Jeana-Honoré Fragonarda. Jeho dílo se vyznačovalo lehkostí, smyslem pro detail a specifickou intimní atmosférou. Takové jsou i legendární parfémy Fragonard, které patří k opravdovým pokladům francouzského parfumérského umění.

Rafinové luxusní vůně Fragonard je možné zakoupit v Paříži, na Azurovém pobřeží ve vesničce St Paul de Vence, v městečku Grasse ve francouzské Provence, v městě Eze, které leží přímo u moře mezi Monakem a Nice, ale také v obchodě Quality Fashion Point v Pánské Pasáži.

Nyní se v obchodě Quality Fashion Point objevují další dvě novinky z parfumérského ateliéru Fragonard - kosmetická řada VRAI a pánský parfém PAPA CHÉRI.

{phocagallery view=category|categoryid=175|imageid=530|float=right}Luxusní kosmetická řada VRAI je charakteristická svou jednoduchostí a čistotou. Zjemňující krém, krém na ruce, mýdlo, rozjasňující sérum, olej či koupelový a sprchový gel řady VRAI jsou vyrobeny na základě přírodních receptur z vysoce kvalitních ingrediencí. Zároveň vynikají bílým sofistikovaným obalem, který je jemný na dotek. Řada VRAI plně souzní s duší Fragonard. Jde o esenciální přírodní produkt, který se setkává s potřebami a touhami mužů i žen.

Nově se v obchodě Quality Fashion Point v Pánské pasáži objevuje i pánský parfém Papa Cheri. Papa Chéri je dřevitou vůní pro muže. Tóny vůně vytváří jedinečné spojení bergamotu na teplém pozadí pelargonie, cedru a muškátu. Papa Chéri je klasickým parfémem pro citlivé a ochranitelské typy mužů. Je jemný a důrazný zároveň. Vůně je prezentována v elegantním stříbrném flakónu, který je ukryt v jednoduchém váčku.