Loading color scheme

V zimě pleť ocení kvalitní krém s bohatou texturou

essentemoisturepremiumcream1websize Když teploty klesnou k bodu mrazu, je třeba mít jistotu, že i pleť dostala tu správnou „přikrývku“. Na rozdíl od letních dní, kdy hledáme co nejlehčí krémy, pro zimní období se nejlépe hodí ty s bohatou texturou. Právě taková je i novinka Essenté Premium hydratační krém.

„Když jsme hledali ideální krém pro extrémně suchou, podrážděnou, citlivou, ale i zralou pleť, který by byl vhodný také pro zimní období, věděli jsme, že bude určitě obsahovat tyto aktivní látky: kanabidioly, mořské řasy a veganský kolagen. Kanabidioly proto, že dokážou urychlovat regeneraci buněk, vracejí pleti ztracenou svěžest a mladistvý vzhled, a navíc mají blahodárný vliv na akné. Mořské řasy, které představují vysoce kvalitní zdroj bílkovin, minerálních a stopových prvků, přispívají k hydrataci pleti a zmírňují její začervenání. A veganský kolagen, který je osvědčeným bojovníkem proti stárnutí pleti a zlepšuje její hydrataci. Ten jsme přidali proto, aby pomáhal pleti zachovat si žádoucí elasticitu. Nový hydratační krém jsme navíc doplnili o bambucké máslo, které zanechává pleť hebkou a vláčnou,“ přibližuje vznik nového hydratačního krému Denisa Jasinská z kosmetické společnosti Essenté, která se zaměřuje na výrobu tzv. kosmeceutik (přípravky na pomezí kosmetiky a farmacie) a při vývoji svých přípravků využívá nejnovější vědecké poznatky z oblasti kosmetologie a dermatologie.

Vyzkoušejte novinku!
Essenté Premium hydratační krém je intenzivní hydratační krém s obsahem kanabidiolů (CBD), extraktů z mořské řasy (Codium Tomentosum) a dalších účinných látek. Krém s bohatou texturou má blahodárné účinky na pokožku: zvyšuje pevnost a pružnost pleti, napomáhá regeneraci, viditelně zlepšuje strukturu pokožky a zmírňuje kožní problémy.

Krém je vhodný pro extrémně suchou, podrážděnou, citlivou, ale i zralou pleť. Příjemně voní, snadno se roztírá a nezanechává na pleti mastný film. Můžete jej použít jako denní i noční krém.