Loading color scheme

Myskino představuje Poudre de Musc Intense, novinku francouzské parfémové značky Nicolaï

03-Parfem-Poudre-de-Musc-Intense-od-Nicolaicena-4-660-Kcwwwmyskinocz Zatím poslední parfémová novinka značky Nicolaï dostala název Poudre de Musc Intense. Hedvábně obklopující parfém je dokonalou směsí čtyř druhů pižma protkaného růžemi, pomerančovým květem a křehkými bílými květy hlohu. Jeho květinové srdce jemně doplněné štiplavou karafiátovou esencí připomínající hřebíček, je rafinovaně oblečeno do aldehydů, které dodávají tomuto parfému energizující jiskru. Základ této elegantní vůně je postaven na krémově jemné esenci ze santalového dřeva, která stejně jako pižmo zůstává na pokožce velmi dlouho.

Novinka Poudre de Musc Intense je jemná jako pohlazení, hedvábná i uhrančivá. Smyslný a uklidňující elixír pro velké dámy každé generace.

Co možná nevíte o pižmu
Pižmo, kterému se také dříve přezdívalo mošus, je pronikavá látka s afrodiziakálními účinky, kterou produkují samci kabarů pižmovitých při značkování svého území. V parfumerii se využívalo jako tzv. fixátor k prodloužení trvanlivosti vůně. Protože je ale dnes lov kabarů z důvodu jejich ohrožení přísně zakázán, pižmo se pro parfumářský průmysl vyrábí synteticky - např. na bázi nitroaromátů nebo polyaromátů.

MNOHO ZNAČKOVÝCH A ÚŽASNÝCH PARFÉMŮ NALEZNETE U NAŠEHO PARTNERA >>