Loading color scheme

Novinky parfémového domu Nicolaï voní sicilským večerem a zelenými fíky

04-Interierovy-difuzer-Un-Soire-en-Sicile-od-Nicolaicena-2-430-Kcwwwmyskinocz Francouzský parfémový dům Nicolaï přichází s dvěma voňavými novinkami, které zpříjemní letní měsíce nezaměnitelnou vůní plodů, které právě ve vrcholném létě dozrávají.

První z nich je interiérová řada Un Soire en Sicile - Večer na Sicílii - která voní po rafinované kombinaci citrusů jako je grapefruit, citron, bergamot a pomeranč  zahalené do  jasmínu s nádechem zelené máty.
Kolekce obsahuje vonnou svíčku z nejkvalitnějších ingrediencí, která vydrží hořet až 50 hodin, vonný difuzér s přírodními ratanovými stébly a interiérovou vůni, která se dá použít do jakékoliv místnosti, šatny, auta nebo třeba cestovního zavazadla.

Druhou novinkou je tělová řada jedné z nejoblíbenějších vůní značky Nicolaï, parfému Fig-Tea, do které se nyní můžete zahalit doslova od hlavy až po paty. Ta je bohatší o delikátní tělové mléko a luxusní krém na ruce.
Ve vůni tělového mléka i krému, stejně jako v ikonickém parfému, se snoubí originální kompozice fíkových akordů doplněných vonokvětkou, jasmínem, koriandrem a guajakovým dřevem. Krém i tělové mléko zanechají vaši pokožku hebkou, hydratovanou a vyživenou. Rychle se vstřebávají, navíc jsou bez jakéhokoli lepivého efektu. Obsahují nejméně 96% přírodních složek.