Loading color scheme

Australská organická kosmetika Bondi Wash voní mořem a bylinkami

02-Krem-na-ruce-Tasmanian-Pepper--Lavender-od-Bondi-Washcena-530-Kcwwwmykinocz Na český trh právě dorazila australská značka organické kosmetiky Bondi Wash, jejíž název odkazuje na nejvyhlášenější australskou pláž. Bondi Wash je ucelená řada přírodní péče, která kombinují sílu a vůni australských rostlin s luxusní směsí éterických olejů a přírodních ingrediencí. Šetrná je nejen pro lidské tělo, ale i pro planetu. Její složení je jemné, ale velmi účinné.

Všechny produkty Bondi Wash jsou z 99 až 100% rostlinného původu. Jediné přísady, které nejsou odvozeny z rostlin, jsou konzervační látky používané v potravinářství. Výrobky jsou netoxické, biologicky odbouratelné a obsahují přísady od nejlepších australských dodavatelů. K jejich výrobě se používají původní australské oleje z divokých rostlin a keřů, které mají jednu společnou vlastnost - jsou přirozeně antibakteriální. Patří mezi ně např. olej z australské akácie, extrakt z marteji myrtolisté přezdívané „opičí jablko“ nebo olej ze semen banksie, jejichž jedinečné vlastnosti byly objeveny teprve nedávno.

Sortiment přírodní tělové péče obsahuje tekuté mýdlo, sprchové gely, tělové mléko i mléko na ruce, krém na ruce, deodorant a repelent.

O Bondi Wash
K založení značky Bondi Wash v roce 2013 inspiroval její zakladatelku Belindu Everingham román Patricka Susskinda „Parfém“, který pojednává o evokující síle vůně. Když si román četla na dovolené v Queenslandu na severu Austrálie obklopena neobvyklou původní flórou, začala přemýšlet o tom, zda by Austrálie mohla vytvářet krásné vůně a produkty z původních rostlin, stejně jako to Francouzi dělají po celá staletí.