Loading color scheme

Hitem je Baby Brows – návod na trendy obočí

beautylash-powerbrowdunkelbraunschminkspiegelwebsize Baby Brows, tak se jmenuje nejnovější trend v úpravě obočí. A jak takové obočí vypadá? Mělo by připomínat obočí dětí, tedy být co nejvíc přirozené, výrazné a široké. Tady je návod, jak si takové obočí vytvořit, i když vám nějaký ten chloupek chybí, nebo právě nevládnete pinzetou...

Baby Brows dostaly do povědomí veřejnosti supermodelky Hailey Bieber a sestry Gigi a Bella Hadid. Napodobovat je začaly dívky a mladé ženy po celém světě a dnes je Instagram plný fotek s tímto trendem. Pokud chcete být taky in, tady je návod, jak mít obočí podle současných trendů, a jak mu malinko pomoct k růstu, hustotě i výraznosti.

Místo domalovávání si nechte obočí znovu narůst
Pokud nemáte právě husté obočí, nebo vás v něm trápí mezery (třebas po letitém vytrhávání), a potřebujete nějaký ten chloupek přidat, nesahejte po tužkách a dalších podobných kosmetických pomůckách, s jejichž pomocí byste obočí každé ráno složitě dokreslovaly. To už je out. Místo toho si pořiďte speciální sérum, jímž podpoříte růst obočí. Na trhu je jich spousta, ale rozhodně vybírejte z těch, která obsahují přírodní látky a růst obočí aktivují přirozenou cestou! Jedním z nejoblíbenějších a nejefektivnějších jsou dnes ta séra, jež obsahují unikátní látku získanou z karibského korálu Plexaura Homomalla, neboli Trsovníku lékařského. Takový je například RefectoCil Lash&Brow Booster, jenž byl díky své vysoké účinnosti původně nabízen pouze prostřednictvím kosmetických salonů, a i dnes stále patří mezi nejprodávanější růstová séra v těchto salonech. Jeho účinnost byla ověřena klinickými studiemi akreditovaného německého institutu Dermatest. A pozor: použít ho můžete nejen na zahuštění obočí, ale také pro větší délku a objem řas!

Barva podpoří dojem hustého obočí
Máte mdlé, nevýrazné obočí? Podpořte jeho barvu, čímž vytvoříte dojem hustého a výrazného obočí. Nabarvené obočí dá efektně vyniknout očím, a přitom nepůsobí uměle – naopak zdůrazní jeho tvar a dodá mu potřebnou konturu. Vyzkoušet můžete například barvy na obočí BeautyLash Power-Brow od rakouské rodinné firmy GW Cosmetics, která je již řadu let světovou jedničkou v oblasti barvení řas a obočí. BeautyLash Power-Brow jsou tzv. oxidační barvy – barevný pigment se prostřednictvím oxidantu dostává přímo do struktury chloupku obočí, a díky tomu je výsledná barva výraznější. Vše je přitom jednoduché, rychlé (hotovo máte za několik minut) a vybírat si můžete z tmavě a světle hnědého odstínu, aby byl výsledek co nejpřirozenější. Barva se nerozmazává, je voděodolná a nabarvení vydrží až šest týdnů. 

Krásný tvar jediným trhnutím
Dvakrát měř, jednou řež – to platí u obočí dvojnásob. Nic totiž není horší než vytrhat příliš mnoho chloupků obočí… Baby Brows fandí obočí přirozenému, hustému, ale je pravda, že ze spodní strany, do víčka, mu většinou musíme malinko pomoct. Pokud nevládnete pinzetou, můžete vyzkoušet depilační pásky na obočí andmetics Brow Wax Strips. Vytvarujete je do perfektního oblouku, kdy ⅔ směřují nahoru a ⅓ dolů. Jediným trhnutím se tak zbavíte chloupků, které se objevují mimo linii spodní části obočí. Speciálně vyvinuté depilační pásky andmetics je odstraní rychle a jednoduše i s kořínky, jelikož jsou vytvarovány přesně pro obočí. A nemusíte se bát bolesti! Depilační pásky andmetics Brow Wax Strips působí na bázi studeného vosku, který je lépe snášen a je příjemnější než teplý vosk, nebo vytrhávání jednotlivých chloupků.