Loading color scheme

Herečka Míša Tomešová propadla dieNikolai: “Netušila jsem, do jaké dokonalosti se dá dotáhnout kosmetika pouze z lokálních surovin.”

MisadieNikolai dieNikolai, rakouská značka biodynamické kosmetiky, si čím dál více získává oblibu u českých hereček, které si potrpí na čistě přírodní složení bez kompromisů. Herečka Míša Tomešová pro sebe a své děti vybírá kosmetiku striktně podle zásad non-toxic a z nabídky dieNikolai miluje především Oční sérum Pomněnkové oči a Čistící pleťové mléko Procitnutí sedmikrásky.

“Už dlouhou dobu vyhledávám pouze přírodní a nejlépe netoxickou kosmetiku. Takže jakmile jsem si přečetla složení, věděla jsem, že je ruka v rukávě,” říká známá herečka, jak se s dieNikolai seznámila.

Mile překvapena pak byla z biodynamického zemědělství: “Byla to pro mě novinka. Věděla jsem samozřejmě, že existují zemědělství, kde dbají na přirozené přírodní procesy, ale netušila jsem, do jaké dokonalosti se to dá dotáhnout a jaké kosmetické delikatesy se dají vyrobit pouze z lokálních surovin,” dodává Míša Tomešová.  

Oční sérum dieNikolai – Pomněnkové oči
Biodynamické oční sérum Pomněnkové oči je určeno k intenzivní péči o oční okolí. Je založeno na vzácné vinné míze, která je pro své neobyčejně hojivé a regenerační účinky mnohdy nazývána „slzy vinné révy“. Jedinečná tekutá konzistence séra zajišťuje jeho šetrné roztírání a vstřebávání.

Čistící pleťové mléko dieNikolai – Procitnutí sedmikrásky
Čistící pleťové mléko je prvním krokem v každodenní ranní a večerní péči o pleť. Mléko je určeno  pro normální, zejména však pro suchou pleť. Obsahuje aktivní látky citronelly, pelargonie vonné a oleje z růží, které do hloubky pokožku vyčistí, uklidní a podpoří ozdravné procesy kůže.