Loading color scheme

Výživné gelové oční podložky vás zbaví kruhů pod očima i únavy

refectocileyecarepads8websize Stres, únava, napětí, nezdravý životní styl… to všechno se velice rychle odrazí ve vzhledu našeho očního okolí. Právě tady totiž máme nejtenčí kůži nejen z celého obličeje, ale i z celého těla. Proto vyžaduje speciální péči. Vyzkoušejte nové RefectoCil Eye Care Pads – výživné gelové oční podložky, které kůži rychle vyhladí, zvlhčí a díky velkému množství aktivních látek jí dopřejí nevídanou relaxaci s okamžitým efektem!

„Na péči o oční okolí není nikdy dost brzy. První známky stárnutí se zde na kůži začínají projevovat už od 25 let, ve 30 objevujeme první jemné vrásky a ve 40 letech už zpravidla řešíme i kruhy pod očima a později povislou kůži,“ vysvětluje důvody, proč bychom se měli o své oční okolí začít preventivně starat opravdu včas, Denisa Jasinská ze společnosti Mako Butterfly, která zastupuje značku RefectoCil v České republice.

Právě proto jsou nejrůznější masky a gelové podložky na oční okolí jedním z největších trendů v současných kosmetických prostředcích. A s revolučními podložkami nyní přichází i rakouská značka RefectoCil, která je světovým lídrem ve stylingu řas a obočí. RefectoCil Eye Care Pads – výživné gelové oční podložky působí jako intenzivní maska a díky velkému množství aktivních látek vám dopřejí nevídanou relaxaci s okamžitým efektem!

Efekt 4v1: kyselina hyaluronová, aloe vera, vitamin E i zázračný alantoin!
RefectoCil Eye Care Pads – výživné gelové oční podložky obsahují mnoho aktivních látek, díky nimž se dostane očnímu okolí intenzivní péče a výsledek je viditelný okamžitě. Obsahují kyselinu hyaluronovou, aloe vera, vitamin E a také osvědčenou látku alantoin s velkými regeneračními účinky, která účinně působí proti zánětům a pokožku ihned intenzivně zvlhčuje a vyhlazuje.

Tip Denisy Jasinské: Pro ještě intenzivnější osvěžení uchovávejte gelové podložky v lednici!

Aplikace RefectoCil Eye Care Pads – výživných gelových očních podložek krok za krokem:

- Očistěte a pečlivě vysušte okolí očí.
- Otevřete jednorázové balení a sejměte podložky z podkladové fólie.
- Umístěte podložky pod oči (budou krásně držet) a nechte je 20 až 30 minut působit.