Loading color scheme

S novinkou Electro Limonade od L‘Orchestre Parfum léto nikdy nekončí

04-Electro-Limonade-od-LOrchestre-Parfumcena-3-700-K-za-100-mlwwwmyskinocz- Šumivá, aromatická, jako drink, který popíjíte při zapadajícím slunci. Taková je novinka Electro Limonade parfémářského domu L‘Orchestre Parfum.

Tradiční flakón ukrytý v krabičce s notovým zápisem v sobě skrývá perfektní aromatickou kombinaci, jejíž vznik ovlivnil citrusový koktejl s vodkou a modrým curacaem, který se podává s pořádnou dávkou ledu. Stejně chladivý je i parfémový koktejl z citronů, klementinek, italského bergamotu a canaillské máty. Tělu vůně dominuje rebarbora a pomerančový květ, závěr ovládá ambrové dřevo, kadidlo a haitský vetiver.

O značce L‘Orchestre Parfum

Značka L‘Orchestre Parfum propojuje umění hudby a svět vůní vytvořených z těch nejlepších ingrediencí, ručně vyráběných ve Francii, vhodných pro ženy i muže, kteří dokážou „naslouchat parfému“...
Jak o sobě říká zakladatel L‘Orchestre Parfum Pierre Guguen, je současně jak parfumérem, tak hudebníkem. „Mé nejintenzivnější zážitky a vzpomínky byly ovlivněny těmito dvěma světy, omamným světem vůní a uměním hudby. Ty dokážou tvořit dokonalou harmonii.“ L‘Orchestre Parfum vytvořil, aby oživil tyto emoce a zároveň se o ně podělil. “Umění nosit hudbu, naslouchat parfému“, to je jeho myšlenkou.

A jak značka vznikala? Její zakladatel navštívil mnoho ateliérů, kde se vyrábí ty nejlepší strunné hudební nástroje. A spolupracoval s těmi nejlepšími řemeslníky, aby dokázal „cítit“ a uchopit vůni hudebních nástrojů: vůni dřeva, ze kterého se vyrábí kytary, mosaz pozounu, kůži hudebního nástroje kora …

Ke spolupráci pak přizval dvě vynikající parfémářky: Anne-Sophii Behaghel a Amélii Bourgeois. Ty dokázaly fantastickým způsobem spojit tyto vjemy a vůně s nádhernými esencemi jako néroli, růže nebo exotická koření. Tak vzniklo osm okouzlujících parfémů.