Loading color scheme

AKRO - návykové vůně parfémářské hvězdy Oliviera Crespa exkluzivně v nabídce Myskino

07-Parfem-Olivier-CrespAKRO Vítejte ve světě vůní Akro, privátní konceptuální značky Oliviera Crespa, superstar mezi parfémáři. Rodák z Grasse, držitel titulu Master Parfumer, tvůrce ikonických vůní, minimalista. To vše je Olivier Cresp. Při tvorbě šesti unikátních parfémů postupoval svobodně a odvážně, porušil snad veškerá pravidla s novým, takřka rockovým postojem. Šest hříšných vůní. Šest zkapalněných závislostí. Cigarety. Tráva. Sex. Čokoláda. Kofein. Alkohol. Akro pochází z francouzského slova „accro“, kterým francouzi označují závisláky. Zahrnuje temný a smyslný svět, objetí světla a stínů, je jak stvořené pro ty, co mají rádi všechno, jen ne nudu.

Značku Akro tvoří spolu s Olivierem také jeho dcera Anaïs Cresp a jeho zeť Jack Miskelly. Anaïs, stejně jako její otec, vyrostla ve světě vůní. Po získání titulů z designu a architektury začala pracovat pro Guerlain a L’Oréal, navrhovala a rozvíjela grafické a vizuální identity a stala se známou pro své minimalistické a nekonvenční zpracování. Její manžel Jack Miskelly, londýňan tělem i duší, značce věnoval celé své srdce a nakonec se stal jejím ambassadorem a mluvčím.

Návykové vůně hledejte ukryté uvnitř černé kovové krabičky, v minimalistickém flakonu, s názvem Akro. Awake. Dark. Haze. Malt. Night. Smoke.

Akro Awake
Tato gurmánská vůně probudí vaše smysly a nabije vás energií při prvním přičichnutí. Kombinace balkánské kávy, kardamomu, vetiveru a italských citrusů je energická a hravá. Připravena dělat vám společnost po celý den. Přitáhne nejen vaši pozornost.

Akro Dark
I temnotu lze milovat. Opojná vůně hořké čokolády, kterou v londýnské čtvrti Soho nemůžete minout. Kakao, vanilka, skořice, lískový ořech. Hra se smysly a emocemi, která vás nikdy nepřestane bavit, má pokaždé jiného vítěze.

Akro Haze
Vůně plná svěžesti, inspirovaná Notting Hill Carnival, pouličním festivalem konajícím se v Londýně již od roku 1964. Neotřelá kombinace absinthu, eukalyptu, šalvěje a pelyňku vás nutí někam vyrazit.

Akro Malt
Opravdu dobrá whiskey je smyslový zážitek. Štípnutí na jazyku, teplo v tvářích, kouřová vůně uvolňující se při doteku s ledem. Rum, whiskey, kůže, pačuli a mořská řasa. Potřebujete další.

Akro Night
Je jako známost na jednu noc, se kterou se již nikdy nesetkáte, ale rozhodně na ni nikdy nezapomenete. Vůně, ve které se mísí tóny bulharské růže, římského kmínu, šafránu a agarového dřeva. Nelze jí odolat.
 
Akro Smoke
První potáhnutí z čerstvě zapálené cigarety. Není pro každého, ale kdo jí porozumí, ocitne se  znovu v nejlepších okamžicích života – první polibek, poslední tanec, konce vydařených nocí v dopoledni. Kombinace balkánských tabákových listů, nikotinu, jalovce, benzoinu a tonka fazolek. Nostalgie pro všechny, kdo ji chtějí prožívat.

Myskino, známý concept store zaměřený na výjimečnou i přírodní kosmetiku a niche parfémy, hledejte v centru Prahy, na Vinohradské třídě 24.