Loading color scheme

Spolehlivá péče o citlivou dětskou pokožku: 100% bio kosmetika Inlight chrání, vyživuje a zklidňuje

Inlight-BabyLifestyleIII Dětská pokožka je v mnoha ohledech odlišná od té dospělé a po všech stránkách zranitelnější, tenčí, propouští látky do těla a daleko rychleji ztrácí hydrataci. Zaslouží si proto péči, která nebude zatěžovat kůži a tělo miminka nepřirozenými syntetickými látkami a zároveň napomůže větší ochraně citlivé pokožky. To nejčistší z přírody ve spojení s laskavým dotekem přináší miminku to nejdůležitější – lásku. Právě z této myšlenky vychází a rodičům i dětem nabízí 100% bio kosmetika Inlight.

Žádné parabeny, SLS, ropné deriváty, ftaláty, syntetické parfémy… jen ty nejčistší ingredience z ekologického zemědělství, které neohrožuje rostliny ani planetu rizikovými pesticidy a herbicidy. Britská značka Inlight poskytuje prémiovou péči dospělým i dětem. Právě pro její vlastnosti i filozofii si ji oblíbila řada osobností, včetně Ani Geislerové či Marthy Issové. Produkty Inlight pocházejí z malé rodinné firmy sídlící v britském Cornwallu a jsou vyráběny ručně, s láskou k člověku a přírodě, na základě vlastních dlouho vyvíjených receptur.

Masáže dětské pokožky vysoce kvalitními bio oleji plnými blahodárných látek přinášejí kromě dokonalé výživy kůže a vytváření lepší kožní bariéry také další významné benefity. „Je známo, že kontakt s pokožkou dítěte může významně ovlivnit jeho budoucí fyziologický a psychický vývoj. Hmat totiž patří k základním lidským smyslům řízeným somatosenzorickým systémem – rozsáhlou sítí receptorů, díky nimž vnímáme studené, horké, drsné, tlak, lechtání, svědění, bolest či vibrace. Změny vnímané kůží mohou následně pozitivně i negativně ovlivnit mozek," vysvětluje lékař, fytoterapeut a zakladatel značky Inlight Mariano Spiezia.

Láskyplný rodičovský dotek zkrátka u miminka vyvolává uvolnění, poskytuje mu dlouhodobý pocit bezpečí a přispívá k jeho pozitivnímu fyziologickému a psychickému vývoji. „Prostřednictvím doteku s pokožkou, mazlením a náklonností navíc nepřinášíme jen pocit pohody, ale předáváme i naši milující energii. Přemýšleli jste někdy o tom, jak blízko srdci jsou umístěny naše ruce a že jsou vlastně jakýmsi jeho prodloužením?“ dodává doktor Spiezia.

Inlight Bio dětský olej do koupele (100 ml)
Maximálně šetrné a pečující složení Bio dětského koupelového oleje zohledňuje speciální potřeby té nejcitlivější pokožky a výrazně napomáhá její ochraně. Lehká, výživná a uklidňující směs koupelových olejů (avokádový, šípkový, pupalkový aj.) se v teplé vodě snadno rozptýlí a udrží pokožku vašeho děťátka krásně hydratovanou a vláčnou. Jedinečná uklidňující vůně levandule navíc děti přirozeně naladí na přicházející čas spánku. Pravidelný koupelový rituál patří ke společným okamžikům plným harmonie a klidu. Tento jemný olej do koupele ocení děti každého věku i lidé s velmi citlivou pokožkou.

Inlight Bio dětský tělový olej (100 ml)
Bio dětský tělový olej byl vytvořen s cílem maximálně zpříjemnit rituál ranních či večerních masáží vašeho miminka. Nádherně hebká, 100% organická směs citlivě zohledňuje speciální potřeby i pH dětské pokožky a výrazně napomáhá k její ochraně. Obsahuje vyživující a zklidňující oleje včetně jojobového, meruňkového, mrkvového či šípkového. Jemně voní a velmi snadno se roztírá.