Loading color scheme

Mezinárodní den líbání se blíží! Připravte se včas s Inlight Bio sérem na rty a Zuii Lux Bio rtěnkou

Inlight-Bio-serum-na-rtylifestyleIII795k Víte, že polibek má svůj svátek? Mezinárodní den líbání se slaví 6. července, zrodil se v roce 2000 ve Velké Británii a odtud se rozšířil do celého světa. Polibek, zejména ten intenzivní, který trvá déle než pár sekund, je totiž nejen příjemný, ale také zdravý! Je dokázáno, že líbání eliminuje stres, snižuje napětí, vysoký krevní tlak, cholesterol, uvolňuje hormony štěstí… Důvodů, proč se do letošního Mezinárodního dne líbání aktivně zapojit, je zkrátka nespočet. Teď už jen připravit rty do perfektní kondice. Ideálními pomocníky jsou Inlight Bio sérum na rty a Zuii Lux Bio rtěnka v pestré řadě barevných odstínů.

Lidské rty jsou velmi zranitelné, nemají totiž vlastní mazové žlázy ani ochrannou keratinovou vrstvu, která by zabraňovala jejich vysušování. Pokud i vás trápí věčně popraskané, odlupující se rty, zkuste přestat vysušenou pokožku olizovat, protože tím se problém ještě zhoršuje. K prohloubení obtíží může vést i opakovaná aplikace balzámů s přídavky minerálních olejů a dalších pro tělo nepřirozených látek. Speciálně pro potřeby suchých a popraskaných rtů bylo vyvinuto inovativní a ultra lehké Inlight Bio sérum na rty obohacené mimo jiné o výtažky z baobabu, rakytníku a oleje z růže vinné, které působí na postupnou obnovu buněk a podporuje přirozený objem rtů. Kombinace mnoha blahodárných olejů vytváří ochrannou hedvábnou vrstvu, která chrání rty před vysušováním, což oceníte nejen v letních a zimních měsících, ale také během pobytu v klimatizovaných místnostech. Hedvábně jemné obnovující sérum zanechává rty přirozeně hydratované, hebké, oddaluje projevy stárnutí a osvědčilo se i při problémech s koutky.

Rtěnky Zuii Lux Bio rty chrání, vyživují a díky intenzivním krycím schopnostem je zvýrazní nádhernými sytými barvami. Nová formule luxusních rtěnek Zuii Organic obsahuje zesílenou kombinaci vitaminů a rostlinných extraktů, jako je například šťáva z Bulbine frutescens – africké rostliny ceněné pro schopnost stimulovat tvorbu kolagenu a vypínat pokožku. Nechybí ani extrakt z řasy Pavlova Lutheri, účinné látky, která vaše rty ochrání před negativními vlivy okolního prostředí. Výsledkem jsou maximální anti-age účinky, velmi snadná aplikace a dlouhotrvající efekt rtěnky. Vybírat můžete z devíti trendy odstínů vhodných také pro vegany!