Loading color scheme

Hydratační veganské fluidy dieNikolai: Šafránové a Růžové nebe jako prvotřídní letní péče pro náročné!

afrnove-nebe-dieNikolai-1300-Kc Slovo hydratace se s letním obdobím skloňuje čím dál častěji a o slovo se hlásí hydratační krémy a fluidy, které jsou lehké konzistencí, stále přitom výživné a pečující složením. Rakouská značka biodynamické kosmetiky dieNikolai zařadila mezi své stálice lehké veganské fluidy, které dodají potřebné živiny, pokožku zvláční, zjemní, hydratují a ochrání před nepříznivými vlivy životního prostředí. Veganský pleťový krém Šafránové nebe nabízí prvotřídní péči šafránem pokožce mastné, nečisté a aknózní, veganský pleťový krém Růžové nebe zase poslouží jako intenzivní sérum pro pleť normální i suchou. V obou případech se využívá čistě lokálních biodynamických surovin z vinařské oblasti Wachau.

Rove-nebe-dieNikolai-1300-Kc Veganský pleťový krém dieNikolai – Šafránové nebe
Veganský pleťový krém Šafránové nebe byl speciálně vyvinut pro mastnou a smíšenou pleť. Je vhodný především pro mladé lidi, jejichž pleť bývá problematická, snadno se znečišťuje a trpí na občasné akné. Díky svému jedinečnému složení je tento pleťový přírodní krém s certifikací Demeter určen i pro ženy, jejichž pleť je zatížena hormonálními změnami způsobené např. těhotenstvím, menopauzou, apod. Tento krém je vhodný taktéž pro všechny, jejichž pokožka je vystavena nepříznivým vlivům ovzduší, stresu a špatnému životního stylu.

Velmi lehká struktura, složení i použití tohoto biokrému pokožku zvlhčuje, zjemňuje a dodává jí potřebné živiny. Obsažené lokální suroviny – jako jsou olej z hroznových jader, mandlový olej, brutnákový olej, pupalkový olej a rakytníkový olej – vyživí pleť a brání ucpání kožních pórů. Další suroviny jako je extrakt z lípy a nejdražší koření na světě, šafrán, dodají pokožce potřebnou vlhkost, uvolní ji před stresem a navrátí jí potřebnou rovnováhu. Tento bioprodukt obdržel certifikaci Demeter (nejpřísnější certifikace bioproduktů na světě).

Hlavní složky a jejich účinek:

  • Obsažené rostlinné oleje vyživují náročnou pleť a dodávají jí pružnost 
  • Olej z bezových jader uklidňuje a harmonizuje pokožku
  • Šafrán jemně zvlhčuje a zklidňuje pokožku