Loading color scheme

Novinka: Poznávací sada dieNikolai, krabička 4 nejprodávanějších výrobků v cestovním balení.

Poznavaci-sada-dieNikolai-500-Kc Poznávací sada, neboli malá milá krabička toho nejprodávanějšího ze sortimentu dieNikolai. Cestovní balení čtyř produktů umožní zákaznici poznat a vybrat si pro svou pleť tu nejvhodnější péči.  Které produkty Poznávací sada obsahuje?

Intenzivní pleťové sérum – Výběr ze zlatých hroznů
Jako základ nesmí v této sadě chybět Intenzivní pleťové sérum – Výběr ze zlatých hroznů, které si již oblíbil téměř každý. Jedná se pravděpodobně o zcela nejčistší kosmetický produkt na světě – skládá se totiž pouze ze 4 surovin a díky vysokému obsahu oleje z hroznových jader se jedná o největší zdroj antioxidantů, díky čemuž se postará o jakýkoliv typ pleti. Výjimkou není ani citlivá pokožka, která tuto kombinaci velmi ráda uvítá. Díky svému bohatému složení ho lze použít také zcela samostatně místo pleťového krému.

Vyživující pleťový krém – Výběr ze stříbrných hroznů
Dalším oblíbeným produktem je Vyživující pleťový krém – Výběr ze stříbrných hroznů, který pokožku rozjasní již při prvním použití díky vysokému obsahu včelího vosku a meruňkového oleje, které zanechávají na pokožce jemnou, přirozenou ochranu, odráží světlo a tím pleť rozjasní. Vyšší koncentrace hroznového oleje (až 22%) dodává krému jeho vyživující schopnost a mandlový olej si hravě poradí s citlivou pletí, kterou pomáhá zklidnit.

Veganské pleťové krémy – Šafránové nebe a Růžové nebe
Aby se dostalo i na ty, kteří preferují veganský způsob života, vyvinuli v dieNikolai veganské fluidní krémy – Šafránové nebe a Růžové nebe, které mají sice lehčí konzistenci, ale na své kvalitě a intenzitě rozhodně nic neztrácejí, ba naopak! Živočišné suroviny v těchto produktech jako smetana, ghí máslo či včelí vosk jsou nahrazeny šafránem a rostlinnými oleji – meruňkovým, mandlovým a rakytníkovým, a proto kvalita a účinky krémů zůstaly zachovány. Navíc všechny tyto suroviny jsou v  biodynamické a bio kvalitě. Například meruňkový olej tak zastoupil práci „rozjasňovače“ – odráží světlo, a proto je pleť na pohled okamžitě projasněná a zároveň pokožku zklidňuje od nepříjemného pnutí. Šafrán pak namísto smetany zastupuje funkci „zvlhčovače“. Udržuje vlhkost v pokožce, činí ji matnější a zároveň pomáhá zklidňovat podrážděnou pleť.

Zásady dieNikolai:

  • pouze lokální suroviny z oblasti Wachau
  • biodynamické suroviny
  • kvalitní rostlinné oleje: např. olej z hroznových jader, z lískových oříšků, z meruňkových jader, makový olej...
  • cenné výluhy a extrakty: výluh z vilínu, z hroznových jader a hroznových slupek, extrakt z lipového květu
  • vzácné ingredience jako např. slzy vinné révy a šafrán
  • pro suchou pleť důležité lipidy: smetana, ghí máslo