Loading color scheme

O mytím a desinfekcí namáhanou pokožku se postará 100% bio kosmetika Inlight

Inlight-ointment-range-lifestyle-open Časté intenzivní mytí rukou mýdlem a používání dezinfekce patří k základním preventivním krokům, které nás mohou ochránit před virovou nákazou. Ale zároveň, jak jste si možná už sami všimli, dávají pokožce zabrat natolik, že začne být přecitlivělá a daleko zranitelnější. Co může pomoci? MUDr. Mariano Spiezia, odborník v oblasti léčebné fytoterapie a zakladatel značky 100% bio kosmetiky Inlight, radí ruce ošetřit balzámy s hojivými bylinkami a oleji, které rychle regenerují a vyživují poškozenou pokožku, napomáhají srovnání pH pokožky, vyhojení drobných poranění a obnovení ochranné vrstvy pokožky, kterou zvýšená hygiena narušuje. Výborně se osvědčil například Inlight Bio Relief balzám s kurkumou, Inlight Bio Soothing balzám s měsíčkem a růží damašskou, Inlight Bio noční balzám či Inlight Bio tělové máslo.

Inlight Bio Relief balzám na suchou a svědící kůži
Hloubkově zklidňující 100% bio balzám obsahuje kurkumu, měsíček lékařský, sléz lesní a další ingredience známé pozitivními účinky na pleť postiženou ekzémem, dermatitidou a lupénkou. O potřeby přecitlivělé pokožky se postará účinná kombinace za studena lisovaných olejů spolu s bioaktivními botanickými extrakty, jejichž vzájemná synergie příznivě ovlivňuje strukturu a povrch podrážděné, vysušené a reaktivní pleti.

Inlight Bio Soothing balzám na podrážděnou pokožku
Víceúčelový, nádherně voňavý 100% bio balzám obsahuje přírodní ingredience tradičně používané na bolestivá začervenání a „mokvající“ ekzematické projevy – především měsíček lékařský a růži damašskou. Výjimečné složení je vhodné pro všechny věkové kategorie včetně kojenců.

Inlight Bio noční balzám
Bio noční balzám plný blahodárných bylin a olejů s antioxidačními, regeneračními, zklidňujícími a omlazujícími účinky patří mezi bestsellery značky Inlight. Vzácná kombinace bio rostlinných olejů, jako je makadamiový, sezamový, pupalkový a mrkvový, napomáhá ochraně, regeneraci a obnově buněk pokožky a činí z nočního balzámu elixír plný antioxidantů. Unikátní výrobek zároveň obsahuje koktejl bylin, jako je měsíček lékařský a levandule pravá, jež jsou známé pro své vysoce hojivé a protizánětlivé účinky a tradičně používané v boji s akné, jizvami či ekzémy.

Inlight Bio tělové máslo
Výjimečný produkt obsahuje za studena lisované bio bambucké máslo a levanduli pravou – mimořádné kouzelníky známé pro své vysoce hojivé, regenerační a zvláčňující účinky. Máslo s nádhernou přírodní vůní květin a bylin se velmi snadno roztírá a proniká hluboko do pokožky, kterou dokonale vyživuje díky blahodárným účinkům arniky, vilínu, kopřivy a borůvek.