Loading color scheme

Vědkyně a zakladatelka značky Ambadué Maria Paola Merlo přináší speciální tipy pro péči o aknózní pleť

Ambadue-BIO-Jemne-istc-mlekoDamibio1179k2 Bio kosmetika Ambadué je výsledkem dlouholetého vývoje a výzkumů, obsahuje výhradně certifikované přírodní složky a organické deriváty. Zakladatelka značky Maria Paola Merlo vystudovala chemii v rodném Turíně, ze spojení její vášně pro vědu a kosmetiku vzešly unikátní, čistě přírodní kosmetické produkty, které mají řadu příznivých účinků. Jak se Ambadué postará o aknózní pleť?

Základem je důkladná ranní i večerní očista pleti s Ambadué BIO Jemným čisticím mlékem, bohatým na přírodní oleje a kyselinu hyaluronovou. Působí do hloubky, jemně čistí a přirozeně hydratuje (1 179 Kč/100 ml). Po vyčištění pleti mlékem je doporučeno použít Ambadué BIO Revitalizační mlžný toner na obličej – tonikum s anti-age účinkem obsahuje rostlinné kmenové buňky omezující poškození pleti způsobené znečištěním, UV či tabákem. Voda z granátového jablka stimuluje tvorbu kolagenu, zlepšuje pružnost pokožky a brání projevům stárnutí. Zlepšuje pH pokožky, stačí aplikovat na pleť tamponkem (1 199 Kč / 100 ml). Přes den následně používejte Vyrovnávací čisticí sérum – čistí, hydratuje a má především antioxidační účinky (1 549 Kč / 30ml). Po mléku a toneru před spaním přijde na řadu prvotřídní noční péče, která úspěšně, zatímco spíme, bojuje s vráskami i s akné, Ambadué BIO Vypínač času/Noční sérum. Vysoce hydratační a rychle se vstřebávající sérum obsahuje mimořádně účinné biomimetické safíry a peptidy, glykogen v kombinaci s kyselinou hyaluronovou (2 159 Kč / 30 ml). A na závěr, před spaním, pár kapek Ambadué BIO Oleje potěšení – kouzelný olej obnovuje homeostázu pokožky, chrání ji před interními stresovými signály a obnovuje její přirozený cirkadiánní rytmus. Navíc zkliďnuje pleť a léčí příznaky akné (1 969 Kč / 30 ml).

Příznivý efekt komplexní péče o aknózní pleť umocní aplikace Ambadué BIO Jemného krémového peelingu na obličej, který podporuje epidermální přeměnu a kožní mikrocirkulaci – nejlépe 2x týdně jemně vmasírovat do pokožky. Krémová receptura umožňuje současné dosažení odlupování, hydratace, výživy a čištění díky synergii bambuckého másla, sladkého mandlového oleje a výtažků z lopuchu, opuncie, břízy, ginkgo biloby a rusca (1 489 Kč / 100 ml). Vyživující a zklidňující Ambadué BIO Dětský krém skvěle hojí pupínky akné, výborně se hodí pro každodenní použití na obličej a tělo (1 039 Kč / 100 ml). Ambadué BIO Intenzivní sérum pro ochranu pleťové bariéry poskytuje pokožce nejvyšší ochranu s antioxidačním, tonizujícím, regeneračním a zklidňujícím efektem (1 849 Kč / 30 ml).