Loading color scheme

Tipy ze světa přírodní kosmetiky: Péče o vlasy a tělo

Eterea-BIO-Ochranne-serum-na-vlasyDamibio689k Správně zvolené kosmetické přípravky plné přírodních látek v bio kvalitě dají tělu i vlasům mnohem víc než jen základní očistu. Šetrně ošetří poškozené vlasy, tělové oleje dokáží ulevit od svalové bolesti, jsou výtečné na masáže celého těla. 

PÉČE O VLASY

Essere BIO Čisticí šampon (250 ml)
Šampon bohatý na přírodní složky, jako je organický eukalyptus, organický tymián a máta, zajišťuje správnou hygienu pokožky hlavy, působí proti lupům a proti mastnotě. Stimuluje pokožku hlavy podporou mikrocirkulace. Obsahuje rostlinný extrakt a éterické oleje, které zvyšují lesk a hydrataci a zanechávají vlasy zdravé a hebké. Přestože je určen především pro mastné vlasy s lupy, lze jej použít na všechny typy vlasů.

Eterea BIO Luminiscenční mořské sérum na vlasy (200 ml)
Vlasové sérum se vzácným dvoufázovým vzorcem zkrotí všechny vlasy – i kudrnaté a nepoddajné. Vlasům dá tvar a objem, zanechá je krásně lesklé, měkké jako hedvábí a viditelně zdravé. Vysoké procento kyseliny hyaluronové v synergii s pšeničnými bílkovinami a biologickými extrakty maliny a šípkové růže způsobí, že vlasy budou ošetřené, zářivé a hydratované. 

Eterea BIO Šampon pro poškozené vlasy (200 ml)
Výživný a restrukturalizační šampon byl vyvinut speciálně pro poškozené, barvené a podobně ošetřené vlasy, poskytuje jim přírodní péči od kořínků ke konečkům. BIO extrakt z kiwi a maliny hydratuje a prosvětluje vlasy, takže jsou na první pohled nádherně svěží. BIO med navíc intenzivně vyživuje vlasová vlákna a dodává hebkost a měkkost.

Essere BIO CoWash jedinečný šampon s vlastnostmi kondicionéru (500 ml)
Mycí složku inovativního šamponu tvoří organické přírodní látky. Skládá se ze základu s jemnou mycí složkou, sladkého mandlového oleje, citrusových plodů a chrpy s třtinovým cukrem. Nepění a vlasy zanechává čisté, měkké a lesklé – ideální pro časté mytí.

Eterea BIO Restrukturalizační maska na vlasy (200 ml)
Přírodní restrukturalizační maska na vlasy hydratuje, obnovuje, vyživuje, projasní… zkrátka vaše vlasy zase probudí k životu. Organický med, kyselina hyaluronová, organický extrakt Ginkgo Biloba, zelený čaj a hrozny medvědice lékařské zvyšují pružnost a pevnost vlasů a hluboce hydratují. BIO kakaové, lněné a arganové oleje s BIO bambuckým máslem učiní vlasy lesklé, silné a restrukturalizované.

Eterea BIO Ochranné sérum na vlasy (50 ml)
Jedinečné sérum z přírodních ingrediencí během několika okamžiků, bez oplachování ochrání vlasy a znovu obnovuje jejich přirozenou krásu. Zanechává tenký film, který kromě ochrany před agresivními vnějšími vlivy dodává měkkost, aniž by vlasy zatěžoval. Vlasy jsou okamžitě hedvábně, jemné a zářící.

Essere BIO Molekula – léčebné balení pro vlasy podporující serotonin (250 ml, 250 ml)
Léčebné balení se postará o očistu, detoxikaci vlasů a s pomocí přírodních látek aktivuje serotonin, příslovečný hormon štěstí. Balíčky z přírodní kosmetiky, tzv. Molekuly, jsou cíleně nakombinovány tak, aby tělo, pleť i vlasy dostaly tu správnou dávku štěstí, radosti či povzbuzení… Čisticí a detoxikační účinky zajišťují obsažené antibakteriální látky. Balíčky jsou vhodné pro prevenci tvorby lupů a mastných vlasů. Molekula obsahuje: BIO Hydratační kondicionér, který krásně provoní vlasy citrusem a mangem. BIO Čisticí šampon s výtažky eukalyptu a tyminánu.

Ambadué BIO Zlatý olej (30 ml)
Luxusní tonikum ověnčené světovým patentem ošetřuje křehké a zesláblé, často namáhané a vysušené vlasy nebo vlasy vystavené slunečním paprskům. Vzácný olej znatelně obnovuje a vyrovnává vlasová vlákna díky přítomnosti skvalanu, chemické molekule doplňující účinky přirozeně kůží produkovaného skvalenu. Jeho zásluhou je pokožka jemná, vyživená a vlasy lesklé, ale jeho produkce se vlivem věku i působením slunce snižuje. Skvalen, terpenový uhlovodík s vysokou biologickou hodnotou, je do tohoto tonika získáván zodpovědnou recyklací a opětovným využitím přírodních zdrojů udržitelným způsobem. Přípravek se vyznačuje výjimečnou synergií funkčních aktivních složek a vysoce kvalitních rostlinných a organických olejů (olej ze semen chia, lískový olej, bodlákový olej, avokádový olej ad.). A navíc neodolatelně voní!

PÉČE O TĚLO

Essere BIO Tělové mléko heřmánek a sléz (250 ml)
Hydratační a relaxační emulze s kombinací BIO přírodních výtažků je vhodná zejména pro suchou pokožku, které zajistí hydrataci a jemnost. Olivový olej, emulze ze sléze a heřmánku, obohacená o vilín z certifikovaných ekologických farem, dodávají krému zvlhčující a uklidňující vlastnosti.

Eterea BIO Arganový olej (50 ml)
Arganový olej je od pradávna považován za zázrak, známý také jako „pouštní zlato“ či „olej krásy“. Tento zvláště vzácný a cenný BIO Arganový olej, jehož vlastnosti umocňuje Vitamín E, zpomaluje tvorbu vrásek, dodává živiny nehtům, vlasům i pokožce. Získává se z lískových ořechů Argánie trnité lisováním za studena bez použití chemických rozpouštědel. Anti-aging efekt, elastický a vyhlazující účinek zpomaluje tvorbu vrásek a zpomaluje stárnutí pokožky. BIO Arganový olej také posiluje křehká vlasová vlákna, udržuje pokožku hlavy zdravou a vyživenou a zabraňuje tvorbě lupů.

Eterea BIO Emulze na tělo sorbet (100 ml)
Lehká a jemná emulze pro každodenní ošetření těla je založena na komplexu vysoce výživných a uklidňujících účinných látek, jako jsou oleje z měsíčku, který revitalizuje, dále srdcovnice a orizanol s antioxidačním účinkem, opuncie mexická a další látky. Vitamín C regeneruje a dodává pokožce jednotnost a jas, vyrovnává a stimuluje tvorbu kolagenu. Emulze chrání před stárnutím způsobeným slunečním zářením.

Bio Snail BIO Gel pro celé tělo se sekrecí ze šneků 90% (100 ml)
Lehký osvěžující gel s účinnou recepturou pro každodenní používání pomáhá potlačovat známky akné a zarudnutí. Je ideální také pro kosmetické ošetření těla na překonání celulitidy a vyhlazení pokožky, bojuje proti zadržování vody a ztrátě tónu pleti. Svěží a rychle vstřebatelný kosmetický gel obsahuje elastifikační (aktivní voda ze sekrece hlemýžďů), vyživující (sekrece hlemýžďů), zvláčňující a uklidňující (extrakt z organické květiny sléze) a hydratační (rostlinný glycerin, aloe vera a olivový olej) složky.