Loading color scheme

Tipy pro zdravou pleť: Přírodní kosmetické čisticí přípravky a séra

Bio-Snail-BIO-Pleove-serum-proti-strnut-se-sekrec-ze-nek-901339k Pečlivé čištění pleti přírodními kosmetickými přípravky je nezbytným základem správné péče. A pravidelné používání pleťových sér plných koncentrovaných přírodních látek v bio kvalitě je spolehlivou cestou, jak dodat pokožce potřebné živiny a udržet ji v perfektní kondici.

ČIŠTĚNÍ PLETI

Ambadué BIO Jemné čisticí mléko (100 ml)
Pleťové mléko speciálně navržené pro suchý typ pleti je bohaté na jemné oleje a kyselinu hyaluronovou. Působí do hloubky, jemně čistí a přirozeně hydratuje. Výborně se hodí pro čištění pleti bojující s akné.

Bio Snail BIO Čisticí mléko se sekrecí ze šneků (200 ml)
Krémové čisticí mléko, ideální pro všechny typy pleti, dokonale čistí nečistoty a make-up, přičemž respektuje přirozenou fyziologickou rovnováhu pokožky. Hlemýždí sliz, známý svými výživnými, zvlhčujícími a elastickými vlastnostmi, zanechává pokožku čistou a rozjasněnou. Jedinečné složení mléka chrání před skvrnami typickými pro stáří, napomáhá zmírňovat příznaky akné, podporuje hojení drobných ran, zklidňuje svědění, pálení, má antioxidační a anti-aging účinky, střeží pokožku před poškozením volnými radikály a zpomaluje proces stárnutí kůže.

Essere BIO Molekula, léčebné balení pro pleť podporující gabu (50 ml, 500 ml)
Balíčky z přírodní kosmetiky, tzv. Molekuly, jsou cíleně nakombinovány tak, aby vaše tělo, pleť i vlasy dostaly tu správnou dávku štěstí, radosti či povzbuzení. Uklidňující balíček pro každodenní ošetření citlivé a dehydratované pokožky má zvlhčující a zvláčňující účinky. Molekula obsahuje BIO Micelární vodu a BIO Hydratační krém na obličej.

Eterea BIO Odličovač Active Cleanser (100 ml)
Díky kombinaci BIO oleje z jojobových, slunečnicových, rýžových a viperinových semen a zklidňujících extraktů z měsíčku, heřmánku je odličovač ideální pro odstranění jakéhokoli typu make-upu a zanechává pokožku čistou, vyživenou a jemnou. Olejová konzistence se při styku s vodou stává mlékem.

Purophi BIO Čisticí jemný krém se 4 účinky (200 ml)
Multifunkční krém se čtyřmi účinky: očistí vaši pleť, odstraní make-up, hydratuje a nakonec pleti dopřeje antioxidační masku. Všechny typy pleti bude hýčkat extrakt z bobulí Goji, heřmánku pravého či červených hroznů.

Essere BIO Micelární voda (500 ml)
Organická micelární voda jemně odstraňuje všechny stopy make-upu a nečistot, při použití před aplikováním pleťového krému usnadňuje vstřebávání aktivních látek. Essere Micelární voda je také skvělým každodenním pomocníkem v péči o pleť, kterou trápí akné – právě kvalitní čištění je v boji s akné nesmírně důležité.

SÉRA

Ambadué BIO Vyrovnávací čisticí sérum (30 ml)
Vysoce koncentrované sérum s čisticím, hydratačním a antioxidačním účinkem je vhodné pro všechny typy pleti, zejména pro znečištěnou a aknózní. Extrakt z opuncie vytváří na pokožce ochrannou bariéru před vnějším prostředím a podporuje, v kombinaci s provitaminem B5, regenerační procesy tkání. Složení bohaté na kyselinu hyaluronovou, allantoin, rostlinný NMF z pšeničných otrub zvlhčuje do hloubky, podporuje obnovu buněk, zlepšuje elasticitu pokožky a působí proti známkám stárnutí. Yzop, lopuch, fialka, vrba a malina dodávají séru čisticí, uklidňující a stahující účinek.

Bio Snail BIO Pleťové sérum proti stárnutí se sekrecí ze šneků 90% (30 ml)
Kosmetické sérum se šnečím slizem rozzáří a hydratuje pokožku, pozastaví projevy stárnutí zpevněním obličeje, krku a dekoltu. Cenné sérum výtečně funguje díky svým přísadám, jako je šneková sekrece (vyživuje), aktivní voda ze šnečího slizu (pružnost), voda z Damašské růže (osvěžující), kyselina hyaluronová (proti stárnutí), extrakt z organické květiny sléze (zvláčňuje a zklidňuje), rostlinný glycerin (hydratuje), šťávy z aloe vera a olivový olej (hydratační). Sérum napomáhá tonizovat pokožku a odstraňovat její malé nedokonalosti.

Eterea BIO Sérum All you need Super (30 ml)
Super sérum vychází ze spojení čisté přírody a progresivního kosmetického výzkumu. Luxusní multifunkční ošetření vodnou lipidovou fází zajišťuje trojí účinek: rozjasňuje – uklidňuje – bojuje proti vráskám. Mimořádná receptura využívá předností 23 karátového zlata a exkluzivních peptidů k ​​vyživování i regeneraci pleti a svým jedinečným liftingovým efektem eliminuje vrásky.

Purophi BIO Peelingové sérum (200 ml)
Jedinečné Exfoliating Serum obnovuje a okysličuje pokožku hlubokým enzymatickým odlupováním, stimuluje mikrocirkulaci a fyziologickou produkci kolagenu, elastických vláken a kyseliny hyaluronové díky souboru účinných látek bohatých na biofenoly a alfa hydroxykyseliny. Je ideální pro normální, zralou a znečištěnou pleť.