Loading color scheme

Měsíční řada Oliv´: Přírodní péče proti pigmentovým skvrnám nejen v létě!

Mesicni-toner-783-Kc S nadcházejícím létem a přibývajícími slunečními paprsky se znovu otevírá téma pigmentových skvrn. Kromě důležité prevence a zásad zdravého opalování se hlásí o slovo i pleťová péče, která zabrání vzniku nových pigmentových skvrn zastavením tvorby melaninu, pleť sjednotí a rozzáří zároveň.

Měsíční řada Oliv´ vyvinula komplexní řadu tří výrobků proti již stávajícím pigmentovým skvrnám. Vysoká koncentrace rostlinných složek upravuje stávající pigmentové skvrny, brání vzniku nových flíčků a obnovuje kožní buňky. Výsledkem je pevná, zářivá a sjednocená pleť.

Oliv´ Měsíční toner proti pigmentovým skvrnám
Měsíční toner snižuje tvorbu pigmentových skvrn, odstraňuje odumřelé buňky a zabraňuje produkci melaninu. Urychluje regeneraci kožních buněk a chrání před volnými radikály.

Aktivní složky:

  • aloe vera, extrakt z olivových listů, arbutin, sedmikráska, protěž, lékořice, šeřík.

 

Oliv´ Měsíční sérum proti pigmentovým skvrnám
Sérum, které obsahuje vysokou koncentraci intenzivních, rozjasňujících a aktivních rostlinných složek, upravuje pigmentové skvrny a zabraňuje vzniku nových. Zvyšuje obnovu kožních buněk a zlepšuje každodenní jas pleti. Lehká textura se snadno vstřebává a k aplikaci postačí jen pár kapek.

Aktivní složky:

  • arbutin, sedmikráska, extrakt z olivový listů, šeřík, lékořice, aloe vera, protěž.

 

Oliv´ Měsíční rozjasňující krém proti pigmentovým skvrnám
Rozjasňující krém s přírodními výtažky rostlin upravuje pigmentové skvrny a snižuje výskyt nových zastavením produkce melaninu. Účinně udržuje pružnost pokožky. Pokožka je viditelně čistější a zářivější.

Aktivní složky:

  • arbutin, jojoba, bambucké máslo, makadamie, extrakt z olivových listů, sezam, slunečnice, aloe vera, sedmikráska, protěž, šeřík.