Loading color scheme

Italská bio kosmetika Bio Snail: Hýčkejte svou pleť zázračným přírodním extraktem

BioSnaillifestylepleov-krem-2 Speciální italská bio kosmetika Bio Snail obsahuje jedinečnou ingredienci se zázračnými vlastnostmi – filtrát hlemýždího sekretu – spolu se vzácnými oleji. Tento přírodní komponent, který se dokáže účinně postavit vráskám, získává Luca Vannucci a jeho rodina z hlemýždí farmy, kde se starají až o dva miliony hlemýžďů! Značka Bio Snail nabízí osm specifických produktů na pleť a tři produkty pro péči o celé tělo. Všechny obsahují hlemýždí sliz, který je namíchán spolu s arganovým či jojobovým olejem, bambuckým máslem, rýžovým škrobem, extraktem z měsíčku lékařského nebo cenným olivovým olejem. Ingredience jsou organického původu a pocházejí z ekologického zemědělství v Itálii.

A co je na hlemýždím slizu tak zázračného? Je přirozeně bohatý na elastin, kolagen, kyselinu mléčnou a glykolovou, ale také na spoustu vitamínů, bílkovin a esenciálních aminokyselin. Pokožku vyživuje, zajišťuje regeneraci a bojuje proti vráskám. Tato mimořádně efektivní kombinace zpomaluje progresivní stárnutí pokožky, tkáně se stávají tonizovanými a pružnějšími. Kromě vrásek dokáže zmírnit také méně viditelné jizvy, skvrny na kůži a popáleniny. Právě díky výrazně příznivému působení na popáleniny Luca Vannucci uspěl se svými produkty na popáleninových odděleních v nemocnicích, což ho nakonec dovedlo k založení vlastní firmy Bio Snail.

Pokud chcete dopřát své pleti restart a zažít omlazující efekt doslova na vlastní kůži, můžete začít s Pleťovým krémem proti stárnutí se sekrecí ze šneků 66 %. Tento zázrak obsahuje 66 % extraktu z hlemýždího sekretu, bio olivový olej a bambucké máslo. Luca Vannucci doporučuje doplnit péči Pleťovým sérem proti stárnutí se sekrecí ze šneků 90 % – s ohledem na vyšší podíl šnečího slizu bude omlazující efekt mnohem výraznější.

Všechny produkty Bio Snail mají certifikát BIO ECO COSMESI, který uděluje Italský asociace ekologického zemědělství (AIAB) spolu s Institutem pro etickou certifikaci (ICEA) potvrzující, že při extrakci filtrátu hlemýždího sekretu žádné zvíře netrpí. Po odběru slizu jsou hlemýždi jednoduše vráceni zpět do přirozeného prostředí, které jim zajišťuje Vannucciho farma. Zde jsou šneci chováni na otevřeném poli bez použití chemických látek či krmiv. Výsledné produkty navíc neobsahují žádné GMO, parabeny, silikony, přidaná barviva a navíc jsou baleny do obnovitelných obalů a jsou šetrné k životnímu prostředí.