Loading color scheme

BIO kosmetika Eterea Cosmesi Naturale stvořená úrodnou italskou přírodou

DAMIBIOLiftLightGoldMask1699- Na český trh vstupuje italská BIO kosmetika Eterea Cosmesi Naturale s pestrým sortimentem svého druhu jedinečných produktů. BIO kosmetika Eterea Cosmesi Naturale se odvážně, s hrdostí a maximální efektivitou postaví i strašákům všech dam (a dost možná i pánů) – vráskám.

BIO kosmetika Eterea Cosmesi Naturale bude v prodeji výhradně na portálu přírodní kosmetiky DAMIBIO.

Vzácný kosmetický rituál se zlatem
Kolekce Precious je vyrobená z cenných přírodních složek, které zaručují silný antioxidační účinek spojený s blahodárnou regenerací přinášející vyšší pružnost a celistvost pleti. Unikátní pleťová maska LIFT & LIGHT GOLD MASK je nezapomenutelným kosmetickým rituálem se silným anti-aging efektem, výživnými a vyhlazujícími vlastnostmi a intenzivní revitalizací pleti. Exkluzivní receptura je založená na speciálních peptidech nejnovější generace a kmenových buňkách červené vinné révy, jež zajišťují silný antioxidační a zklidňující účinek. A ona pomyslná třešnička na dortu, 24 karátové zlato, zvyšuje regenerační účinky, jas a vitalitu pokožky. Bohatá, krémová textura vaši pleť doslova obejme a pohladí.

Rozzářená a jemná pleť
Inovativní řada produktů Lux pečuje o pleť a díky nejnovější generaci biotechnologických aktiv umocňuje jas pleti. Je vyrobena z vybraných přírodních ingrediencí, které v kombinaci s nejmodernějšími poznatky z laboratoří bezprostředně po aplikaci rozjasní obličej, dekolt i krk. Jemná čisticí pěna na obličej s antibakteriálním účinkem LUX SOFT MOUSSE IDRA DETOX šetrně zachycuje a odstraňuje nečistoty, je vhodná pro všechny typy pleti, dokonce i tu nejcitlivější. Vysoká koncentrace výtažků ze zázvoru, lékořice a vinné révy má výtečné antibakteriální a protizánětlivé účinky a navíc pleť zanechá až pohádkově jemnou, zářivou a méně mastnou.

Denní dávka přírodní péče pro muže
Přírodní balzám po holení AFTER SHAVE BALM z kolekce Men Invictus účinně působí proti podráždění pokožky po holení. S pomocí bambuckého másla, bio olivového oleje, vitamínu E, včelího vosku a dalších vzácných olejů se postará i o suchou pokožku, kterou zanechá hydratovanou a hladkou. Navíc aktivně působí proti vráskám, stejně jako celá řada Men Invictus, a skvěle tak drží krok s náročným tempem dnešního muže.

Inovativní sérum pro všechny typy vlasů
Účinné složení vybraných přírodních ingrediencí oživuje kapiláry vlasového vlákna a přináší vašim vlasům vitalitu, lesk, sílu a hydrataci. Inovativní vlasové sérum LUMINESCENT HAIR MARINE SERUM je vhodné pro každodenní péči o všechny typy vlasů. Vzácná bifázická formule vyživuje a dodává objem, lesk a vitalitu. Vysoké procento kyseliny hyaluronové spolu s pšeničnými proteiny a extrakty z malin a šípků působí opravdu blahodárně, což ocení nejen jemné, ale i pevné kudrnaté či rovné vlasy.

Elixír mládí pro vaši pleť
Revoluční řada v péči o pleť Supreme s anti-aging efektem je vyrobená z vzácných přírodních látek, jež jsou pokladem plným živin napomáhajících dlouhodobé svěžesti a mladistvému vzhledu. Pleťový krém proti stárnutí CREMA VISO ANTIAGE je k dispozici pro tři typy pleti – smíšenou a normální / suchou / mastnou a problematickou. Jemná textura bohatá na kyselinu hyaluronovou, proteiny, výtažky z ovoce a organické oleje dodává pleti zářivý vzhled, hydratuje a především bojuje proti stárnutí. Krém obsahuje složky podporující produkci kolagenu a elastinu, tedy mechanismy, které v našem těle s přibývajícími roky mizí. Složení je navrženo pro každý typ pleti v jedinečném poměru účinných přírodních látek.