Loading color scheme

Myskino představuje Doers Of London - jednoduchou a efektivní péči pro muže

06-Pnsk-kosmetika-Doers-of-Londonk-dostn-na-wwwmyskinocz Vznik značky Doers Of London iniciovalo pátrání po těch nejlepších možných pečujících pánských produktech. Zadání znělo jasně: vytvořit jednoduchou a přitom efektivní péči pro muže – nic komplikovaného. A to se zakladatelům značky podařilo. Vytvořili ucelenou pečující řadu s veganským složením ve stylových černo-bílých obalech.

Ta přináší tu nejvyšší účinnost a tomu odpovídající složení. Ovšem za cenu, kterou si může dovolit opravdu každý. Při výrobě jednotlivých produktů se používají výhradně veganské ingredience - éterické oleje a extrakty z bylin. Samozřejmostí je také fakt, že produkty nejsou testovány na zvířatech.

Myskino, známý concept store zaměřený na luxusní přírodní kosmetiku a francouzské niche parfémy, otevřel svůj první butik v České republice. Kromě klientského centra (Široká 15, Praha 1), kde si každá zákaznice může domluvit individuální schůzku a poradenství, je nyní možnost objevit jedinečné vůně a to nejlepší z poctivého parfumérského řemesla přístupná i široké veřejnosti. Myskino butik naleznete v centru Prahy, pár kroků nad Národním muzeem na Vinohradské třídě 24.