Loading color scheme

Tip na vánoční dárek pro muže: Luxusní bio kosmetika Inlight

Inlight---Body-Oil Inlight bio tělový olej s arnikou (200 ml)
Hřejivý a zklidňující tělový olej obsahuje směs rostlin a bylin tradičně ceněných pro schopnost vyživovat, omlazovat a osvěžovat pokožku. Nádherně voňavému tělovému oleji kraluje arnika působící proti otokům i zánětům a přispívající k regeneraci poškozených tkání. O dokonalou pružnost a hedvábnou jemnost pokožky se postarají meruňkový olej a pupalkový olej, jitrocel, měsíček lékařský a pačuli. Ideální je olej aplikovat na dosud vlhkou pokožku ihned po sprše či koupeli.

Inlight bio tělový olej s arnikou pochází z produkce malé rodinné firmy a je vyráběn ručně na základě vlastní dlouho vyvíjené receptury. Všechny ingredience pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství, takže olej je 100% přírodní, má 100% bio složení, navíc je zcela bez syntetických látek, parabenů, SLS, ropných derivátů, ftalátů, alkoholu, vody a syntetických vůní.

Inlight bio balzám na nohy (45 ml)
Uklidňující balzám plný bylinek a olejů, skutečný poklad pro suchá chodidla i hluboko rozpraskané paty, obsahuje ingredience vyhledávané pro svou schopnost zjemňovat zrohovatělou pokožku a podporovat krevní oběh. Základem balzámu stvořeného k péči o pokožku chodidel i nohou jsou výtažky z lískových oříšků a cypřiše, které mají výborné adstringentní vlastnosti. V úžasně vonící bylinkové kompozici nechybí měsíček lékařský, levandule a jitrocel napomáhající regenerovat, uklidňovat a tonizovat pokožku. Krémovou konzistenci udržuje za studena lisované bio bambucké máslo s výjimečnými hojivými účinky, díky nimž krásně zaceluje i hluboké praskliny kůže a zjemňuje zrohovatělou pokožku. Speciálně vytvořená kombinace ingrediencí předurčila tento balzám k využití při masážích dolních končetin, při nichž dokáže podpořit krevní oběh, zpevnit slabé cévy a ulevit od pocitu těžkých nohou.
Inlight bio balzám na nohy pochází z produkce malé rodinné firmy a je vyráběn ručně na základě vlastní dlouho vyvíjené receptury. Všechny ingredience pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství, takže balzám je 100% přírodní, má 100% bio složení, navíc je zcela bez syntetických látek, parabenů, SLS, ropných derivátů, ftalátů, alkoholu, vody a syntetických vůní. Je vhodný pro všechny typy pleti včetně citlivé pokožky náchylné ke tvorbě vyrážky a popraskání.

Inlight bio pleťový olej pro muže (30 ml)
Kosmetický zázrak tvoří vyvážená směs olejů pro ochranu a hydrataci pokožky obličeje a krku s osvěžující vůní pačuli a pomeranče. Mysticky vonící pleťový olej pokožku zjemňuje a zásluhou vysokého obsahu ochranných antioxidačních látek, jako je meruňkový olej, olej z brutnáku lékařského a růžový olej, se snadno a rychle vstřebává. Výrobek se osvědčil nejen po holení, ale také při každodenní péči. Hodí se mimo jiné k ošetřování pleti postižené akné, boláky či náchylné k zarudnutí. Nezanechává na pokožce přebytečný olej, po jeho použití je skvěle vyživená, hedvábně jemná a zářivá. Bez obav ho mohou používat i ženy. Díky výjimečnému složení pečuje o pleť tak, aby si udržela potřebnou míru hydratace.

Inlight bio pleťový olej pro muže pochází z produkce malé rodinné firmy a je vyráběn ručně na základě vlastní dlouho vyvíjené receptury. Všechny ingredience pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství, takže olej je 100% přírodní, má 100% bio složení, navíc je zcela bez syntetických látek, parabenů, SLS, ropných derivátů, ftalátů, alkoholu, vody a syntetických vůní. Vhodný pro vegetariány a vegany.