Loading color scheme

Mix & Match: Každý den jinak! Namíchejte si Absolution péči podle aktuálních potřeb pleti!

CREMEDUTEMPSDUOOMBRE Každá pleť je jedinečná. Odráží emoce, prostředí, ve kterém žijeme, naše naladění i vnitřní já. Stejně jako my, i potřeby pleti se mění každý den. Absolution, francouzská značka přírodní kosmetiky (99,6% přírodních surovin, 96% léčivých rostlin a v průměru 58.8% bio surovin), je navržena tak, aby obnovovala, chránila přirozený ekosystém pokožky a udržovala jej v optimálním stavu.

Potřeby pokožky nejsou vždy stejné, pro každý problém existuje řešení pomocí systému Mix & Match, který nám umožní každý den přizpůsobit péči o pleť. Každý den si tak můžeme namíchat vlastní směs minerálů, vitamínů, výživných látek i prebiotik v každé dávce. Absolution výrobky jsou speciálně navrženy tak, aby vyvážily ekosystém pokožky, vyrovnaly tím veškeré nedokonalosti a veškeré přípravky – krémy, séra i pleťový olej – mohly být mezi sebou kombinovány pro zvýšení účinnosti přípravku. Synergie použitých bylin umocní kýžený výsledek a nastaví optimální fungování pokožky.

Absolution Čistící pleťový gel Le Nettoyant Pureté
Už žádné pnutí pleti! Nyní můžete použít čisticí gel pro mytí pleti, i když máte citlivou pokožku. Čistící gel rozpouští nečistoty a make-up, hluboce čistí, uklidňuje a pomáhá regulovat pleť a léčit drobné nedokonalosti. Římský heřmánek je fantastický prostředek k potlačení stresových kožních výrůstků, často obětí malých podráždění nebo zarudnutí. Kůra bílé vrby je plná kyseliny salicylové, známá svou schopností pomáhat regenerovat kožní buňky. Oves vyživuje a uklidňuje citlivou a reaktivní kůži. Vhodné pro všechny typy pleti.

Absolution Hydratační pleťový krém La Crème de Santé
Zvlhčuje, vyrovnává a reguluje pleť. La Crème de Santé dodává pokožce všechny potřebné ingredience, které jsou nezbytné pro její správné fungování a zářivost. Je to silná směs prebiotik a rostlinných extraktů, které poskytnou všechny potřebné přísady, aby vyvážily ekosystém pokožky. Den po dni jeho tekutá struktura oživí zářivost pleti. Zanechává pleť matnou s jemnou vůni růží a citrusů. Perfektní denní krém pod make-up, ale skvělý i pro muže! Vhodné pro všechny typy pleti, ideální pro kombinovanou či mastnou pokožkou a pro uklidnění podráždění a zánětu.

Absolution Pleťový krém liftující proti vráskám La Crème du Temps
Omlazující pleťový krém, který výrazně liftuje pleť, omlazuje a pomáhá buněčné stimulaci. Extrakt z Wakame: bohatý na esenciální mastné kyseliny, zvyšuje produkci kyseliny hyaluronové a kolagenu a zabraňuje dehydrataci kůže. Extrakt z granátového jablka: známý díky svým antioxidačním vlastnostem, stimuluje obnovu buněk a chrání pokožku před volnými radikály. Extrakt z protěže z Alp: pochází z oblastí s extrémními klimatickými podmínkami, posiluje pokožku a bojuje proti oxidačnímu stresu. Extrakt z Narcissus: tato aktivní látka sjednocuje pleť, je prevencí, ale také redukcí pigmentových skvrn.

Absolution
Francouzskou značku přírodní kosmetiky Absolution založila roku 2009 Isabelle Carron, která zaujímá holistický přístup ke kráse, pod který spadá kvalita, poctivost, efektivita, ekologie i kreativita. Pleťová řada Absolution uvádí do rovnováhy kožní mikroflóru a zvyšuje imunitu pokožky. Dekorativní řadu Absolution má na svědomí Christophe Danchaud, maskér filmových hvězd, který s Absolution líčí např. Keiru Knightley, Vanessu Paradis či Marion Cottilard.