Loading color scheme

Naturalis představuje novinky: Vlasová i tělová péče s vysokým podílem čerstvé dužiny z aloe vera, olejem z oliv a pšeničných klíčků a mocných bylin!

sprchovy-gelweb Italská bio kosmetika Naturalis přichází s rozšířením sortimentu, který je stejně jako celá značka postaven na čerstvé dužině aloe vera, pšeničných klíčcích, bylinách a za studena lisovaném olivovém oleji. Za mimořádnou značkou stojí mimořádní lidé s úžasným přístupem k výrobě kosmetiky, k životu a přírodě.

Novinkové produkty přinášejí sluneční ochranu a zároveň maximální péči o pokožku po slunění, poslouží jako S.O.S. pomocníci na cesty, uplatnění najdou i v domácí lékárničce. Inovovaná vlasová a tělová péče nové luxusní řady Home Spa je koncipována tak, aby navodila pocit dokonalé relaxace v pohodlí domova. Kromě velmi jemné vůně přírodního původu je pro ni charakteristický také vysoký podíl čistého aloe vera, které si výrobce pěstuje ve vlastních zahradách a vlastnoručně zpracovává dužinu tak, aby se do každého produktu dostalo z aloe vera jen to nejcennější. Vlasová péče dodá objem, lesk, sílu a poskytne péči vlasům jemným a vysušeným nejen po létě!

Naturalis Home Spa Vlasový šampon
Ochrana vlasů před negativními účinky okolních vlivů a stresu! Bio šampon z nové luxusní řady Naturalis Home Spa zajišťuje jemnou očistu vlasů a zlepšuje rovnováhu vlasové pokožky. Zanechává vlasy nádherně vzdušné, lesklé, hebké, příjemně vonící a je vhodný i pro každodenní použití.

Díky vysokému podílu gelu z čerstvé aloe vera vlasy intenzivně hydratuje a vyživuje, zároveň zklidňuje pokožku hlavy. Bohaté zdroje vitaminu E, k nimž patří zejména olivový olej a olej z klíčků pšenice jednozrnky, dodávají pokožce potřebnou regeneraci a pomáhají zvyšovat elasticitu a chrání povrch vlasu před vnějšími vlivy.

Naturalis Home Spa Vlasový kondicionér
Obnova krásy, lesku a objemu! Bio kondicionér z nové luxusní řady Naturalis Home Spa obsahuje kromě vysokého podílu gelu z čerstvé aloe vera v bio kvalitě, nerafinovaného bio bambuckého másla a výtažků z moringy olejodárné také výtažek z rozmarýnu, levandule, semínek granátového jablka a mnoha dalších výjimečných ingrediencí, díky nimž vlasy intenzivně hydratuje, vyživuje a usnadňuje jejich rozčesávání. Bohaté zdroje vitaminu E, k nimž patří zejména olivový olej a olej z klíčků pšenice jednozrnky, pomáhají zvyšovat elasticitu a lesk vlasů a chrání jejich povrch před vnějšími vlivy.

NATURALIS Home Spa Sprchový gel a pěna
Proměňte svůj domov v luxusní SPA a užijte si koupel či sprchu v péči bylin a čerstvé aloe vera bez rizikových syntetických pěnidel. Mýdlo či sprchový gel patří k nejčastěji používaným kosmetickým produktům, většinou však obsahují dráždivé látky jako SLS, ALS a další agresivní ingredience. Značka Naturalis naštěstí ví, že to jde i jinak a stvořila pečující sprchový gel z čistých bio rostlinných složek, které respektují potřeby a pH pokožky. Jemné složení s nádhernou vůní je založeno na hydratační a zklidňující péči čerstvé aloe vera a blahodárných bylin jako je levandule či rozmarýn. To vše doplňují a podporují staletími prověřené účinky měsíčku lékařského.

Naturalis Bio krém na opalování na obličej SPF 30
Nejlepší spojenec pro přírodní bezpečnou ochranu před slunečním zářením! Přírodní inovativní produkt je výsledkem dlouhotrvajících výzkumů laboratoří firmy Naturalis. Mimořádná a vzácná kombinace bio aktivních složek dokonale připravuje pokožku na sluneční paprsky a efektivně ji chrání před UVA a UVB zářením. Pomáhá tak předcházet závažnému poškození struktury kůže i jejímu předčasnému stárnutí spojenému se vznikem vrásek, pigmentových skvrn, suchostí a ztrátou pružnosti. Nezanedbatelným bonusem je velmi rychlé vstřebávání a nemastné složení, které na pleti nezanechává bílý film.

Naturalis Bio krém na opalování na tělo SPF 30
Extrémně jednoduchá aplikace, rychlé vstřebávání, nemastné a voděodolné složení. Mimořádná a vzácná kombinace bio aktivních složek dokonale připravuje pokožku na sluneční paprsky a efektivně ji chrání před UVA a UVB zářením. Pomáhá tak předcházet závažnému poškození struktury kůže i jejímu předčasnému stárnutí spojenému se vznikem vrásek, pigmentových skvrn, suchostí a ztrátou pružnosti. Výtažky z čerstvých přírodních ingrediencí pokožku hydratují a vyživují a zanechávají ji sametově jemnou. Složení bylo navrženo tak, aby výrobek mohli používat také lidé s citlivou pokožku včetně dětí.

Naturalis Bio aloe vera pure gel
Intenzivní hydratace, výživa a ochrana pro namáhanou, zarudlou a podrážděnou pokožku! ALOE VERA PURE GEL je ideálním přípravkem pro boj proti příznakům stárnutí a podráždění pokožky vystavené nadměrnému slunečnímu záření. Inovativní produkt je vyrobený z čerstvých listů Aloe Vera Barbadensis mimořádně šetrnou extrakcí za studena, která zajišťuje maximální zachování prospěšných látek. Vysoká kvalita gelu umožňuje jeho víceúčelové použití.