Loading color scheme

Anti-age ošetření k zvednutí kontur obličeje, nadočnicového oblouku a vyhlazení vrásek nyní v centru Prahy!

3-1 Cílem anti-age je dosáhnout co nejlepšího možného zdravotního stavu člověka a zároveň co nejvíce zbrzdit proces stárnutí organismu. Tato medicína omlazuje lidský organismus zevnitř i navenek a zabývá se také drobnými nuancemi a problémy, které se v rámci klasické medicíny vůbec neřeší.

Anti-age ošetření galvanickou žehličkou je neinvazivní ošetření pleti napomáhající zvednutí kontur obličeje, vyhlazení vrásek, zvednutí nadočnicového oblouku, omlazení obličeje a práci s dekoltem. Anti-age metoda rovněž omezuje tvorbu volných radikálů v kůži, jenž poškozují kolagen, který má na svědomí předčasné stárnutí, a elasten, který zodpovídá za pevnost pokožky. Následkem postupně ubývajícího elastenu je ochabnutí rysů a “padání” obličeje.

Důkladným ošetřením speciálními technologiemi, které vysílají galvanické proudy do podkoží kůže na obličeji, se aktivuje tvorba vašeho vlastního kolagenu a elastenu. Impuls vyvolá reakci v klastrech genů, tedy skupin genů, které v podkoží odpovídají za tvorbu elastenu a kolagenu. Technologií zároveň dochází k zapracování speciálních anti-agingových gelů, které ovlivňují omlazení a zpětnou práci těchto genů.

„V podstatě jde o to, že vaše geny začnou pracovat jako za mlada a umí si znovu vyvolat tuto funkci, i když jsme starší a máme pocit, že vrásky přibývají a že kůže padá dolů,” říká Magdaléna Mikulandová, expertka na anti-age, a dodává: „Po dlouhodobějším používání se enzym Ar Nox, který za toto stárnutí kůže zodpovídá, unaví a jeho aktivita je minimální. Jde o neinvazivní, velmi progresivní metodu jak pracovat ze stárnutím v obličeji i na celém těle.”
Výsledkem je pleť krásnější, pružnější, zářivější a bez vrásek. Samotné ošetření je hodinkou klidu, zastavení, hluboké relaxace a vypnutí mysli i těla v příjemném studiu v centru Prahy.