Loading color scheme

V OliOla Organic Beauty studiu naučí efektní nude look či nalíčí na večerní party. Vše květinovou bio dekorativkou Zuii Organic!

20190307175141IMG9162 Zkušená vizážistka dokáže nejen nalíčit, ale hlavně poradit jak se líčit v souladu se svým typem obličeje, co na tváři zvýraznit, čím podtrhnout rysy a naopak jak zakrýt drobné nedokonalosti. Vizážistka umí také vybrat zákaznici make-up na míru, názorně vysvětlit jeho aplikaci a případně rozmluvit dosavadní způsob líčení.

Studio OliOla Organic Beauty, známé především pro své wellness procedury pleti a kadeřnictví založené na filosofii přírodní a bio kosmetiky, je kromě dokonalého místa odpočinku i studiem s profesionálními službami vizážistek. Bonusem k dokonalému nalíčení je květinová bio dekorativní kosmetika Zuii Organic – unikátní tím, že využívá okvětní lístky růže damašské, jasmínu a heřmánku, čímž vzniká mimořádně jemný pudrový základ, který pleť nevysušuje, naopak ji hýčká a vyživuje.

Zuii Organic poskytuje ženám jedinečnou možnost zkrášlit svou tvář pomocí líčení, které zároveň pečuje o potřeby pleti, ohromí širokou škálou typů líčidel a krásných barev. Ve složení produktů Zuii Organic najdeme tradiční kosmetické stálice, známé svými blahodárnými účinky a používané již tisíce let k nejluxusnější péči o pleť a k ošetření a hojení celé škály kožních problémů. Jde o květy damašské růže, jasmínu, heřmánku, aloe vera, výtažky z mrkve, pelargonie, kopřivy, ricinový olej a další.

Vizážistky z OliOla Organic Beauty studia se o vás rádi postarají, ať už se chcete naučit efektnímu nude líčení nebo zazářit na společenských událostech, při focení či natáčení.

  • Líčení po terapii Zuii Organic
    Péče obsahuje: konzultace, vyloučení možných alergenů, čištění pleti, výběr vhodného make-upu, líčení dle požadavku klienta bio certifikovanou kosmetikou Zuii Organic. Časová náročnost: 15 min. Cena: 290 Kč.

  • Styling vizážista, líčení Zuii Organic a poradenství
    Péče obsahuje: konzultace, analýza pleti, vyloučení možných alergenů, čištění pleti, výběr vhodného make-upu, líčení dle požadavku klienta bio certifikovanou kosmetikou Zuii Organic. Poradenství při výběru kosmetiky, módní trendy, ukázky postupu líčení.
    Časová náročnost: 90 min. Cena: 1 590 Kč.

  • Denní/slavnostní líčení Zuii Organic
    Péče obsahuje: konzultace, vyloučení možných alergenů, čištění pleti, výběr vhodného make-upu, líčení na zkoušku, líčení dle požadavku klienta bio certifikovanou kosmetikou Zuii Organic. Služba je vhodná i pro nevěsty nebo slavnostní příležitosti. Doporučujeme zkombinovat se slavnostním účesem.
    Časová náročnost: od 45 min.
    Cena denního líčení: 1 000 Kč.
    Cena slavnostního líčení: 1 590 Kč.