Loading color scheme

BAYLIS & HARDING: ANGLICKÝ LUXUS DO VAŠÍ KOUPELNY

Domdeco-Baylis-amp-Harding-Tekute-mdlo--mleko-na-ruce---ern-pep-a-enen-2x500ml-241-K Značka Baylis & Harding je ve Velké Británii mezi firmami nabízejícími kosmetiku a dárkové sady po právu leaderem. Stačí se podívat na jedinečný design jejích produktů, které vás okouzlí svou rozmanitostí i moderním britským stylem. A jakmile přičichnete, získáte si opravdovou závislost - stejně jako i my v Domdecu. Tato úchvatná novinka totiž zrovna přistála v našich skladech, a tak se z nezaměnitelných krémů na ruce, tekutých mýdel, vonných difuzérů nebo celých kosmetických sad můžete těšit i vy! Kromě toho, že produkty nejsou testovány na zvířatech a neobsahují ani parabeny vás jistě zaujmou i mimořádné ceny dostupné pro každého.

Kolekce Signature je nejprodávanější řadou ke každodennímu užití a zároveň i opravdovým luxusem pro vaše ruce i tělo. Jemná tekutá mýdla doplňují perleťové pěny do koupele, osvěžující sprchové krémy a hydratační mléka, s nimiž bude péče o vaši pokožku zcela kompletní. Jemné složení a báječné květinové či ovocné vůně vykouzlí z vaší koupelny neodolatelnou oázu pohody.

Vneste do svého života romantiku a půvab anglického venkova! Krásu rozkvetlých zahrad objevíte v kolekci Royale Bouquet a jejích pečujících tekutých mýdel a mlék na ruce, díky nimž získáte sametově hebkou a vyživenou pokožku. Kromě úchvatných vůní si jistě zamilujete i pohádkový design vyvedený v oblíbeném „watercolor“ stylu.