Loading color scheme

The Ritual of Holi pro teenagery přináší do života hravost

RitualsczThe-Ritual-of-Holi-image-3 Osvěžte své dny barvami a legrací, protože život není jen vážný! Objevte novou kolekci The Ritual of Holi, která oslavuje radost, zábavu, ale i jedinečnost a přirozenost každého z nás. Tato řada je určená především pro dospívající, ale jistě si najde fanoušky i v jiných věkových skupinách.

Zábavná kolekce The Ritual of Holi je inspirována indickým svátkem barev Holi, při němž se slaví příchod nové etapy, utužování a napravování vztahů a do života víc, než kdy jindy vstupuje smích a hravost. Také díky tomu můžete v této edici objevit několik fantastických novinek, které nenajdete v žádné jiné kolekci. The Ritual of Holi vytváří unikátní rituály pro mladé a hledá zábavu i v těch nejmenších detailech.

V The Ritual of Holi se mísí sladká vůně a síla bílé lilie, květu broskve, anturie a grapefruitu. Na co se tedy můžete těšit? Užijte si radost z koupele s krásnou květinovou nebo šumivou bombou. Dopřejte si relax uprostřed okvětních lístků růží a koupel plnou barev, které nezůstávají na povrchu vany. Originální sprchová pěna ve tvaru květu pak vykouzlí úsměv při každém použití. Dopřejte pokožce důkladné vyčištění a sami sobě nadšení z objevování díky jemnému tělovému peelingu s barevnými konfetami. Částice tohoto zábavného peelingu jsou vyrobeny z přírodních materiálů jako je celulóza, bambus či luffa.

Pokračujte v zábavě se sprchovým želé nebo praskající tělovou pěnou, která zanechává pleť ochlazenou a hebkou. To vše bez parabenů, silikonů nebo minerálních olejů. Maska na obličej obsahuje účinné látky a zahušťovadlo z hnědých řas. Zanechává pokožku hydratovanou a hloubkově vyčištěnou. Užijte si s kamarádkou dámskou jízdu díky dvěma kusům produktu v balení.