Loading color scheme

Nevzdávejte se rituálů ani na cestách

RitualsczUltimate-Hand-care-Collection-Sada-mini-kremu-na-ruce-cena-335-Kc Poznávání nových zemí a kultur, ochutnávání místní specialit či více času na slunci neodmyslitelně patří k letnímu dobrodružství. Tyto příjemné povinnosti si však mohou vybrat daň na celkové harmonii. A proto si dopřejte i na letní dovolené či výletě péči, na kterou jste zvyklí. S produkty na cesty značky Rituals nemusíte slevovat ze svých nároků ani při putování do vzdálené exotiky.

Odstartujte volné dny stylově s kosmetickými taštičkami od Rituals. Vyberte si barvu a velikost přesně podle svých potřeb a vyhněte se zmatku v zavazadlech. Hned na letišti využijete stylové pouzdro na pas Passport Holder a díky cestovnímu štítku na kufr Travel Hang Tag ve stejných barevných provedeních jako jsou tašky či pasové pouzdro své zavazadlo okamžitě rozpoznáte.

Dopřejte si závan známé vůně díky miniaturním cestovním variantám vašich oblíbených parfémů. Vydejte se do cizokrajných končin s parfémovanými vodami Oasis de Fleurs vonící po magnólii, mandarince a bambusu, Océan Infini obsahující hrušku nashi, konvalinku a bílé pižmo či s Voyage en Inde, která vás překvapí smyslnou kombinací jasmínu, patchouli a jantaru. Pánové mohou mezi své cestovní nezbytnosti zařadit parfémované vody Travel Maharaja d'Or snoubící silice kardamomu, borovice a patchouli či Oasis de Verte s vetiverem, zeleným patchouli a dubem.

Vezměte s sebou na cesty též odličovací ubrousky Miracle Wipes, které odstraní i voděodolný make-up. O mužskou pokožku se postará sada Travel Set Skincare Men, v níž najdete zklidňující balzám po holení, čisticí pleťovou vodu, krém na holení a revitalizující obličejový balzám. Do každého příručního zavazadla se snadno vejde praktická dezinfekce na ruce Samurai Hands Free, která odstraní během několika vteřin bakterie, aniž byste potřebovali vodu či mýdlo.
Nezapomeňte ani na krém na ruce. V sadě The Ultimate Hand Care Collection najdete čtyři mini varianty oblíbených krémů, které se postarají o namáhanou pokožku na rukou. Abyste byli perfektně připravení, sáhněte ještě po hydratačním krému na obličej na opalování Karma Sun Protection Face Cream. Malé padesáti mililitrové balení můžete mít stále po ruce a díky SPF faktoru 50, minerálním filtrům, silným antioxidantům a voděodolné textuře vás nepřekvapí žádná situace. Zkrátka si užijete bezstarostné cestování plné harmonie a neopakovatelných chvil.

Příběh Rituals se začal psát v roce 2000. Dnes je z Rituals světoznámá značka a v České republice v loňském roce oslavila 10 let působení na trhu. Celá filozofie značky je prostá. Říká, že štěstí se skrývá v maličkostech. Pocitu štěstí tak můžete dosáhnout každý den. Stačí si pomocí kvalitních produktů z přírodních ingrediencí vytvořit malé rituály plné péče a vůně.