Loading color scheme

Kolekce The Ritual of Namasté pečuje o pleť s úctou k přírodě a k přirozené kráse

RitualsczThe-Ritual-of-Namaste---image-5 Věnujte něžnou pozornost své pleti. Dopřejte jí respekt a harmonii přírody. Objevte novou kolekci pleťové kosmetiky The Ritual of Namasté, která se stará o přirozenou krásu. Všech pět řad produktů této kolekce obsahuje přírodní nebo přírodně odvozené přísady. Díky nim si z každého kroku péče o pokožku vytvoříte jedinečný rituál, který respektuje přírodu a vaši vlastní krásu.

Pro jemné čistění a odličování zvolte čistící řadu, jíž položila základ moringa a lotus. Společně odolávají každodennímu znečištění a zanechávají pokožku klidnou a osvěženou. Vaším nepostradatelným společníkem se stane například micelární voda 3v1, kterou lze použít na mytí obličeje, jako odličovač i jako toner a je skvělým řešením pro cestování.

Hydratační řada využívá kromě síly lotusu také indickou růži. Díky nim je pokožka vyhlazená, jemná a obnovená. Účinným řešením z této řady je například 24 hodinový hydratační gel, který můžete použít ve dne i v noci nebo jako podkladový krém pod make-up. Kromě intenzivní hydratace navíc pomáhá chránit pleť přírodními antioxidanty.

Rozjasňující řada je určená pro pleť s prvními jemnými vráskami. Květ šafránu obsahující antioxidanty a lotus s vyhlazujícími účinky se postarají o regeneraci a rozjasnění. Zvolte například jedinečnou sedmidenní kúru proti stárnutí ve zpevňující ampuli. Díky aktivnímu koncentrátu je pleť okamžitě rozzářená a pružnější.

O zralou pleť se stará řada proti vráskám. V ní obsažený pupečník asijský zvyšuje elasticitu a jemnost a lotus vyhlazuje a zjemňuje. Jednou z hvězd této řady je regenerační olej vyhlazující mimické vrásky. Směs olejů a přírodních látek pomáhá zpevnit, vyhlazovat a uvolňovat pokožku.