Loading color scheme

Debrisoft: Jemný peeling těla i nová metoda čištění zánětlivého akné

Debrisoft-2 Debrisoft, měkká houbička, slouží jako nová metoda čištění ran. Obsahuje na milion speciálně zkosených high-tech vláken, která proniknou do nerovností rány a vyčistí tak i těžko dostupná místa. Osvědčila se při čištění hnisavého akné, kde dokáže spolehlivě oddělit postižené části kůže a tím napomoci rychlejšímu hojení pleti, i při jemné peelingové masáži celého těla.

Metoda čištění akné
Houbička Debrisoft je vyrobena speciálně pro ošetření ran, ale i hnisavého akné, které jí lze účinně vyčistit a připravit na další léčbu.
Vlákna Debrisoftu jsou vysoce flexibilní, proniknou do nerovností rány a dosáhnou tak i na těžko dostupná místa. Vlákna jsou speciálně zešikmená pod přesně určeným úhlem, aby dokázala oddělit nemocné postižené tkáně a zachytit je. Díky tomu je výsledkem čistá pleť a ošetřená místa, která se po správném vyčištění rychleji a lépe hojí.

Peeling
Měkká houbička Debrisoft slouží kromě čištění zánětlivých míst i jako příjemný, velice jemný peeling jak obličeje, tak celého těla, aniž by narušila přirozené fungování kožního filmu. Svazek speciálně zastřižených vláken je značně hustý, čímž je dosaženo vysoké pohlcovací schopnosti Debrisoftu, který se tak postará o zachycení odumřelých kožních buněk.

Doporučujeme používat minimálně jednou měsíčně jako očistný peeling celého těla včetně obličeje.