Loading color scheme

Naturalis Super Cream: Intenzivně omlazující péče z čerstvé aloe vera chrání před škodlivými vlivy prostředí

{phocagallery view=category|categoryid=2413|imageid=8250|float=left}Označení „super“ v názvu Naturalis Super Cream odráží mimořádné účinky tohoto omlazujícího zázraku z čerstvé aloe vera, kyseliny hyaluronové, vzácných olejů a másel. Po nanesení krému je pleť krásně vypnutá, lesklá a osvěžená. Naturalis Super Cream, vyrobený z čerstvé aloe vera, bylin a plodů sklizených v ekologických zahradách resortu Naturalis Better, přináší unikátní anti-age péči. Obsahuje vzácný olej z drobných semínek opuncie, který je pro silné omlazující účinky právem nazýván "přírodním botoxem".  Vzájemná synergie blahodárných raw ingrediencí a kyseliny hylauronové efektivně napomáhá obnově kožních buněk, hydratuje, zpevňuje a celkově viditelně omlazuje pleť. Při pravidelném používání dochází k vyhlazování vrásek a zpevnění kontur obličeje. Kromě jiného pomáhá Naturalis Super Cream ochránit pokožku před poškozením způsobeným znečištěným ovzduším, chladem a UV zářením.

Hlavní složky: kyselina hyaluronová, nerafinované bambucké máslo, bio extrakty z čerstvě sklizené aloe vera, vzácný olej z opuncie a granátového jablka, olej ze sladkých mandlí a jadérek vinné révy.
Vhodné pro: stárnoucí, poškozenou, unavenou a mdlou pleť s ochabujícími konturami.

Naturalis Super Cream byl speciálně vyvinut tak, aby přirozeně bojoval proti působení negativních vlivů, kterým byla pokožka vystavena během dne – nepodceňujte proto zejména jeho pravidelnou večerní aplikaci. Právě během spánku se totiž pleť hloubkově regeneruje a organické extrakty mají ideální podmínky, aby spustily přirozený systém čištění pokožky, zlepšily hydrataci, snížily hloubku vrásek a co nejvíce eliminovaly známky stárnutí.

Kolagen činí pokožku elastickou, pružnou a dodává jí mladistvý vzhled. S přibývajícími lety však jeho množství v pleti klesá, což způsobuje povolování kontur obličeje a tolik neoblíbené vrásky kolem nosu, úst a na čele. Anti-age péče z dílny italského výrobce Naturalis proto přichází s unikátním řešením, které vzpruží i tu nejunavenější pokožku. Inovativní složení a struktura nového krému Naturalis Super Cream intenzivně hydratuje a vyživuje pokožku tváře, krku i dekoltu a snižuje viditelnost vrásek a únavy již po první aplikaci.

Proč je tak účinný:

  1. Kyselina hyaluronová: Super Cream vyniká především vysokou koncentrací kyseliny hyaluronové, která pleť intenzivně hydratuje a napomáhá její regeneraci.
  2. Aloe vera: Na blahodárné působení aloe vera spoléhaly již dávné civilizace – kromě nesporných hydratačních účinků pomáhá k zmírnění viditelnosti jemných vrásek a dalších nedokonalostí a k celkovému vyhlazení pleti. O firmě Naturalis je navíc známo, že si na správném zpracování listů aloe vera, kterou sama pěstuje na jihu Itálie, velmi zakládá. Máte tak jistotu, že se k vám dostane koktejl výživných látek v té nejvyšší možné kvalitě.
  3. Vzácné oleje a másla: Aby bylo dosaženo maximálních účinků, je Super Cream obohacen také o meruňkový olej, jojobový olej, olivový olej, bambucké máslo, oleje z jadérek opuncie a révy vinné, které jsou známé především pro své revitalizační, zklidňující, obnovující a zpevňující vlastnosti.