Loading color scheme

Ústní vody HERBADENT: Koncentrace 7 léčivých rostlin se postará o zdravé zuby, dásně i horní cesty dýchací

{phocagallery view=category|categoryid=2332|imageid=7876|float=left}Klíčové pro zdraví zubů, dásní a celé dutiny ústní je primárně správné čištění zubů, důležitá je volba kvalitního kartáčku, mezizubních pomůcek a samozřejmě zubní pasty. I ústní voda dokáže v mnohém pomoci.

„Ústní vody s rostlinnými extrakty mají výborné protizánětlivé a rovněž desinfekční účinky. Jsou vhodné u pacientů s gingivitidou (zánětem dásní) a parodontitídou (parodontózou). Rovněž u pacientů po chirurgických zákrocích, u pacientů se snímacími náhradami nebo fixními rovnátky může ústní voda pomoci,” říká MUDr. Michal Karas.

Bylinné ústní vody HERBADENT s obsahem bylinných extraktů a silic velmi účinně pomáhají redukovat mikrobiální biofilm a jsou vhodné na dlouhodobé užívání.

„Po bylinné ústní vodě můžeme sáhnout také při nachlazení nebo při jiném onemocnění horních cest dýchacích, kdy obvykle je postižena i ústní dutina a hltan,” dodává MUDr. Michal Karas.

HERBADENT bylinná ústní voda je určena k výplachům a k pravidelné celkové hygieně dutiny ústní. Každodenní používání HERBADENT bylinné ústní vody zlepšuje péči o dutinu ústní a napomáhá při snižování rizika zánětů, vzniku zubního kazu a parodontózy.

HERBADENT bylinná ústní voda je vyrobena z unikátní a klinicky ověřené směsi extraktů a silic ze 7 léčivých rostlin: extraktu řepíku, heřmánku, šalvěje a nátržníku a silic mátové, hřebíčkové a fenyklové. Vychází z tradiční receptury, je vyrobena bez použití chemických barviv. Pomáhá udržovat zuby, dásně a sliznici dutiny ústní ve výborném stavu. Je vhodná pro každodenní použití i pro pravidelnou ústní hygienu při zánětech dásní, krvácení nebo parodontóze.

HERBADENT® bylinná ústní voda koncentrát je určena k výplachům a k pravidelné celkové hygieně dutiny ústní. Z 250 ml koncentrátu lze připravit až 2,5 l ústní vody Herbadent.

Doporučuje se při krvácení dásní. Snižuje riziko zánětů dásní, parodontózy a dalších zánětů v dutině ústní (např. afty). Předchází vzniku zubního plaku. Pomáhá proti zápachu z úst. Vhodné kloktadlo pro celkovou dezinfekci dutiny ústní rovněž i při nachlazení nebo v chřipkovém období.

{phocagallery view=category|categoryid=2332|limitstart=0|limitcount=0}