Loading color scheme

Krém Hand Therapy od Crabtree & Evelyn se prodá každých pět sekund někde na světě!

{phocagallery view=category|categoryid=1347|imageid=4144|float=left}Krémy Hand Therapy od anglické značky Crabtree & Evelyn se těší oblibě zákazníků po celém světě a získaly již mnohá ocenění. Obsahují účinné složky, které pokožku vyživují a zanechávají ji ošetřenou a v perfektním stavu. Na výběr je z mnoha různých vůní, květinových, bylinných anebo ovocných. Za zmínku jistě stojí také praktické a elegantní obaly, které nadchnou každého.

Společnost Crabtree & Evelyn navíc používá pouze složky z regionů, kde se vyrábí a ručí za jejich původ. Tuba tohoto oblíbeného krému se prodá každých pět sekund někde a světě. Dopřejte svým rukám to nejlepší s řadou Hand Therapy:

Tarocco Orange Krém na Ruce 100 ml: Jedinečný krém na ruce  s obsahem  bambuckého másla, macadamým olejem a výtažky s červeného pomeranče, eukalyptu a šalvěje, cena 430 Kč.

Somerset Meadow-Hand Therapy 100 ml: Krém na ruce, který zanechá ochraný film a  pokožka tak zůstane příjemně vláčná, cena 420 Kč.

Rosewater krém na ruce s pumpičkou 250 g: krém na ruce bohatý na bambucké máslo obohacený o vonné oleje z růže, hydratuje a vyživuje pokožku na rukou, cena 600 Kč.

La Source krém na ruce s pumpičkou 250 g: Krém na ruce obsahující bambucké máslo hydratuje a společně s keramidy 3 a 6 II zesiluje ochrannou vrstvu kůže a tím redukuje úbytek hydratace. Obsahuje výtažek z myrty, která zesiluje nehty a kyselinu hyaluronovou, která udržuje hydrataci, cena 600 Kč.

Citron, med a koriandr krém na ruce 50 ml: Krém na ruce obsahující bambucké máslo hydratuje a společně s keramidy 3 a 6 II zesiluje ochrannou vrstvu kůže a tím redukuje úbytek hydratace, cena 270 Kč.

{phocagallery view=category|categoryid=1347|limitstart=0|limitcount=0}