Loading color scheme

Podle čeho vybírat spodní prádlo pro muže?

Začít se musí u střihu
Na začátku všeho stojí volba optimálního střihu, který musí být přizpůsoben typu postavy. Muži se silnými stehny by měli nosit slipy. Ty totiž nemají nohavičky, které by mohly na stehnech tlačit. Naopak muži s užšími stehy by raději měli volit trenky. Zde je nutné, aby nohavice byly dostatečně široké – mezera mezi kůží a látkou by měla být přibližně 0,5 cm. Pokud budou pánské trenky třeba jen o číslo větší, budou se shrnovat, což je nepříjemné a navíc to pod kalhotami nevypadá hezky. Svým střihem jsou mužům nejpohodlnější boxerky. U nich je důležité, aby byly ušity z elastického materiálu, protože jedině tak se mohou přizpůsobit mužské postavě. U boxerek a slipů je třeba si dát pozor na středový šev, pokud je moc výrazný, mohl by způsobovat otlaky.

Rozmanitá nabídka těší muže i ženy
Už dávno jsou pryč časy, kdy byly na trhu k dostání jen modely od jedné značky. Současná nabídka je v oblasti spodního prádla více než bohatá. Velké popularitě se dlouhodobě mezi ženami i muži těší spodní prádlo Calvin Klein.

Oblíbené je pro kvalitu i širokou škálu trendy motivů. Má-li prádlo podpořit mužnost, je určitě dobré se poohlédnout v nabídce české značky Represent. Vyrábí trenýrky ze 100 % bavlny, takže si pánové užijí i extra pohodlí. Luxusní spodní prádlo, to je i značka Trenzle – za pozornost stojí její saténové trenky…

tomto článku najdete několik dalších rad, které vám při výběru vhodného prádla pro muže pomohou.

{phocagallery view=category|categoryid=1699|limitstart=0|limitcount=0}