Loading color scheme

Zásobte se na jaro barvami

Maxi sukně i průsvitné materiály
Chybu v žádném případě neuděláte, když sáhnete po maxi sukních ve výrazných barvách nebo s geometrickými tvary. Ostatně vzory jako takové jsou tuto sezonu velkým hitem. Nebojte se kombinovat zářivé potisky i různorodé materiály. Chce to trochu cviku a odvahy, ale uvidíte, že za chvíli vás tento trend bude bavit.

Pokud se ve výrazných barvách necítíte dobře, ale stejně chcete určitým způsobem vyčnívat z davu, vsaďte na průsvitné materiály. Stejně jako loni i letos mají své pevné místo v módním světě. Působí romanticky, lehce a vzdušně a vy se v nich budete cítit jako víla. Bez obav vsaďte na pudrové, ale i neonové barvy. Záleží to jen na vás.

Na jaře se dívejte na svět z vysoka
Jarní trendy přikazují podpatky. A boty v pestrých barvách, vzorech a neobvyklých materiálech. Letos by zkrátka měly poutat pozornost. Velkým hitem budou metalické odstíny a extravagantní boty s netradičním a velmi výrazným zdobením. Pátrejte po nich jak v kamenných obchodech, tak především v e-shopech. Tam také víc než kde jinde platí, že kdo hledá, najde – slevy na internetu vám umožní koupit si i ty boty, na které byste původně ani nepomyslela.

Vyhrajte si s doplňky
Ačkoliv to vypadá, že sezóna je už tak nabitá barvami, jak jen to jde, vězte, že barev není nikdy dost. O slovo se hlásí také doplňky. Do vlasů si uvažte pestrobarevný šátek, šaty stáhněte výrazným páskem a nezapomeňte ani na velké náušnice. A do barev ukryjte i vše, co potřebujete mít neustále po ruce. Ze široké nabídky krásných kabelek za skvělé ceny si právě teď vybere na internetu opravdu každá.

{phocagallery view=category|categoryid=1000|limitstart=0|limitcount=0}