Loading color scheme

Blomus – Návrat tradice společného stolování v moderním stylu

To se dá snadno povýšit jednoduchými podtácky, držáky a kroužky na ubrousky nebo prostíráním. Přijde-li třeba o víkendu návštěva, velice praktickou záležitostí je servírovací set.
Značka Blomus nabízí sedmidílný, takže máte dost prostoru na podávání různých druhů předkrmů – oliv, sušených rajčat, sýrů, tyčinek a dipů. Připravujete-li k obědu nebo večeři steak, bude se vám hodit set porcelánových misek, do kterých nalijete různé omáčky, a každý stolovník si vybere podle chuti. Těstoviny jsou zase nejlepší s čerstvě nastrouhaným parmazánem. Ideální je tedy mít přímo na stole malé designové struhadlo, které na stole nepřekáží a každý si sýr může nastrouhat podle chuti.

Stejně jako i když je pokrm sebelépe dochucený, často se najde někdo, kdo potřebuje přisolit, připepřit nebo přidat ocet do salátové zálivky. V takovém případě je vždy nejjednodušší mít hezký dochucovací set nebo mlýnek na pepř a sůl přímo na stole. Ty, které nabízí značka Blomus vypadají díky svému nadčasovému vzhledu spíše jako designové doplňky.

{phocagallery view=category|categoryid=1469|limitstart=0|limitcount=0}