Loading color scheme

Květinové vůně ve vaší koupelně

Sprchový gel s mikrogranulemi Amaryllis (Hvězdník) je unikátní svou velmi krásnou svěží květinově-kořenitou vůní a efektem peelingu, který má díky obsahu mikrogranulí z broskvových jader. Kůži dodá okamžitou a dlouhotrvající vůni a vyhladí ji, navíc díky obsahu jemných složek (cukernaté složky pšenice, kukuřice a brambor v kombinaci s mastnými kyselinami z kokosu) ji zjemní a hydratuje. Mikrogranule zbaví pokožku odumřelých buněk a nečistot, takže pleť bude o to jemnější, prokrvená a připravená na použití aktivních krémů na zpevnění pokožky. Vůně sestává z kombinace bergamotu, pomeranče jasmínu, ylang ylang, fialky, bílého pižma a pryskyřice.

Okamžitá absorpce, rychlý pocit svěžesti a hebkost pokožky jsou vlastnosti, které pocítíte okamžitě po použití vonného tělového mléka Ibisco (Ibišek). Je vhodné i pro citlivou pokožku, díky své speciální konzistenci nemastí a rychle se vstřebává. Jedinečná svěží, kořenitá vůně je tvořená směsicí citrusů, květů a koření. Vůně celé ibiškové řady je ojedinělá a svůdná a připomíná slavný parfém značky Trussardi v bílém koženém flakonu... Kdo zná, pochopí po prvním přičichnutí...

Hydratační a vyživující tělové máslo Ninfea (Leknín) dodává pokožce potřebnou hydrataci po koupeli. Obsahuje bambucké máslo, které pokožku zjemňuje a vyživuje. Díky obsahu vitamínu E účinně bojuje proti volným radikálům a zabraňuje stárnutí pleti. Hydratačním působením aloe vera gelu obnovuje na pokožce hydrolipidový film. Je vhodné pro všechny typy pleti, není mastné a lehce se vstřebává. Příjemná citrusovo-květinová vůně s jemnými kořenitými podtóny je výsledkem směsice extraktů kalábrijského bergamotu, mandarinky, turecké růže, leknínu, egyptského jasmínu, francouzské fialky, karafiátu, santalu, cedru, vetiveru, ambry a pižma.

Hydratační tělový krém Polvere d'Iris (Kosatec) dodá tělu po koupeli hedvábnou péči, obsahuje ryze přírodní ingredience: med, výtažky z granátového jablka, zeleného čaje a hroznového vína se silnými antioxidačními účinky, olivový olej a olej Inca Inci, vosk z karité a vitaminy A a E. Pokožka zůstane nejen hebká a provoněná krásnou jemně květinovo-pudrovou vůní, ale také obohacená o aktivní výtažky a oleje, které ji hydratují, vyživí a dodají potřebnou péči.

Dárková sada s 6 květinovými vůněmi řady I Giardini Segreti obsahuje sprchový gel a tělové mléko z každé vůně. Kolekce zahrnuje:
sprchový gel a tělové mléko řady Ninfea (Leknín) - svěží květinová vůně
sprchový gel a tělové mléko řady Ibisco (Ibišek) - kořenitá vůně
sprchový gel a tělový krém řady Fior di Vaniglia (Vanilkový květ) - sladká vanilková vůně
sprchový gel s peelingem a tělový krém řady Amaryllis (Hvězdník) - svěží citrusová-kořenitá vůně
sprchový gel a tělové mléko řady Agapanthus (Kalokvět)) - svěží citrusová mořská vůně
sprchový gel a tělové mléko řady Polvere d´Iris (Kosatec) - sladká pudrová květinová vůně

S italskou kosmetikou Helan si můžete být jistí, že používáte produkty, které jsou vyrobené dle těch nejlepších kosmetických a bylinářských tradic. Výroba respektuje životní prostředí a zároveň si z přírody bere to nejlepší a nejkvalitnější, co může nabídnout. Produkty Helan nesou označení Stop ai test su animali (Stop testům na zvířatech) s logem králíčka a vybrané také logo ICEA – což je italské označení pro eko a bio kosmetiku.

{phocagallery view=category|categoryid=1084|limitstart=0|limitcount=0}