Loading color scheme

KADLEX a KAZMA: Vytváříme styl i ve filmovém světě

Společnost KADLEX, která vytváří originální a luxusní oděvy na míru různým osobnostem, spolupracuje s KAZMOU již delší dobu. V minulosti například připravila pro herce a moderátora osobitý oděv ve stylu Jamese Bonda. Šití obleků a kostýmů pro film ONEMANSHOW: The Movie bylo proto další zajímavou výzvou.

ONEMANSHOW: The Movie - Jak může oblek vyjádřit charakter postavy

Majitelka značky, Ing. Marie Kadlecová, si spolupráce velmi váží a zároveň prozrazuje, že příprava obleků a kostýmů pro film byla velmi specifická. „KAZMA nás oslovil s tím, zda bychom ušili obleky a kostýmy na míru tak, aby reflektovaly vlastní představy účinkujících. Proto byla vzájemná spolupráce velmi osobní. Sám KAZMA se na přípravě oděvů hodně podílel, společně s námi vymýšlel konkrétní koncepty a podobu obleků a kostýmů.”

Ve filmu se ukazují nejen výrazné barevné obleky, ale také oděvy v luxusním pojetí, které jsou jistou parodií na úspěšný film Dannyho parťáci, kde se objevovaly velmi podobně stylizované oděvy. Například šedý oblek s pruhovanou košilí je přesnou kopií obleku, který ve filmu oblékal Brad Pitt. Růžové a zelenkavé obleky byly zase inspirované filmem Forrest Gump a i další oděvy mají svou předlohu ve slavných filmových trhácích, jako je například Velký Gatsby.

Krejčovství KADLEX dokáže uchopit všechny požadavky zákazníků, včetně tvorby konkrétně stylizovaných obleků na míru pro film. Realizace všech unikátních oděvů proběhla v rekordním čase. Od prvního telefonátu s KAZMOU byly všechny oděvy hotovy a předány do 14 dnů.

„Na výrobu obleků jsme použili vysoce kvalitní materiály. Výběr vzorů a barev měl za cíl podtrhnout způsob, jakým má postava v dané scéně zapůsobit. I v běžném životě si na důležitou pracovní schůzku obléknete dobře padnoucí oblek, abyste na svého obchodního partnera vytvořili kladný dojem. Ve filmu je to podobné. Vhodně zvolený oděv dokáže vytvořit styl, jaký chcete,” popisuje Marie Kadlecová a dodává: „V KADLEX se snažíme každému připravit oblek na míru tak, aby zdůraznil jeho osobnost a splnil jeho požadavky. Konfekční móda toto nenabízí, a proto jsme rádi, že jsme pro KAZMU mohli připravit obleky, které ukazují, jakou roli hrají oděvy v tom, jak působíte na své okolí.”

Díky preciznímu provedení a kvalitním materiálům použitých na oděvy mohl KAZMA naplno vyjádřit svou osobnost, styl a kreativitu prostřednictvím obleků na míru, které propůjčují filmovým postavám unikátní a nezaměnitelný charakter. Tato spolupráce přináší do filmu ONEMANSHOW: The Movie další rozměr a dává možnost nahlédnout do světa, kde styl a umělecký talent spojují své síly.

Na filmovém plátně to nekončí…

Kazmovy projekty mají většinou i charitativní podtext a ani v případě filmu ONEMANSHOW: The Movie vše nekončí na filmovém plátně. Obleky, které KADLEX vytvořil, se budou dražit ve prospěch nadačního fondu ONEMANSHOW FOUNDATION. Tímto způsobem film nejen baví a inspiruje diváky, ale také přispěje k dobré věci, což je v souladu s Kazmovými hodnotami.