Loading color scheme

NECHTE VSTOUPIT SLUNCE DO VAŠÍ DUŠE PROSTŘEDNICTVÍM NOVÉ KOLEKCE: THE RITUAL OF MEHR

2 Tato nová kolekce nahrazuje řadu The Ritual of Happy Buddha, je pouze v novém balení, ale Vaše oblíbená vůně a produkty zůstaly. Vždy se snažíme překvapit naše zákazníky vylepšeným designem řady nebo uvedením nových produktů, stejně jako tomu bylo v případě kolekce The Ritual of Jing. The Ritual of Mehr je novou kapitolou pro tuto oblíbenou kolekci a její filosofie a energie pro Vaši duši přesně vystihuje, kde vidíme její budoucnost i naší značky.

Dopřejte energii svému tělu, mysli a duši pomocí jednoduchých kroků:

Užijte si sprchu plnou energie se sprchovou pěnou, která je formě gelu a při kontaktu s vodou se mění v bohatou pěnu. V obsaženém sladkém pomeranči je vitamin C známý pro dodání energie pokožce včetně přirozeného jasu, další složkou je čistý aromatický olej z cedrového dřeva pro zklidnění těla i mysli, zatímco jeho vůně povzbudí Vaši duši.

Použijte osvěžující tělový peeling, jemně ho vmasírujte krouživými pohyby do pokožky celého těla, poté opláchněte teplou vodou. Peeling obsahuje více než 92 % přírodních složek obohacených o směs olejů, které vyživují, zjemňují a dodají energii pokožce. Díky obsaženému cukru a kouskům pomerančové kůry odstraníte všechny odumřelé buňky a Vaše pokožka bude jemná a zářivá.

Vaše pokožka získá hydrataci a výživu s tělovou pěnou měnící se v olej, je to magická proměna v jemnou vyživující olejovou vrstvu pro získání optimální hydratace. Obsahuje sladký pomeranč a uklidňující cedrové dřevo a díky těmto složkám bude Vaše pokožka jemná, provoněná a hebká na dotek.

Aplikujte sprej na tělo a vlasy na celé tělo a krásná vůně Vás obklopí od hlavy po paty.