Loading color scheme

Společnost Steilmann otevřela v Metropoli Zličín novou prodejnu s módními značkami Comma a Benvenuto

„Design prodejny, pod kterým je podepsána německá architektonická kancelář Schleifenbaum, je vzdušný, poskytuje zákaznicím a zákazníkům nadstandardní pohodlí a zároveň dnes tolik ceněnou diskrétnost,“ popisuje majitelka prodejny Anna Motlíková. „Díky rostoucímu zájmu o produkty značky Comma jsme se rozhodli zvýšit její vizibilitu a přinést zájemcům bezkonkurenční šíři sortimentu,“ dodává.

Značka Comma pochází z německého Düsseldorfu a spadá do kupiny značek s.Oliver GROUP. Je určená pro ženy s vlastním názorem, drží krok s nejnovějšími trendy, které interpretuje za použití široké škály barev, vzorů a nekonvenčních střihů. Od svého založení neustále roste, díky tomu můžeme najít její kamenné obchody po celém světe, nyní i v Praze v Metropoli Zličín.

Na stejném místě najdete i německou značku s italským designem Benvenuto pro moderní muže. Prezentuje systém mix & match, který spočívá ve snadné kombinovatelnosti všech vrstev. Ať už sáhnete po obleku prémiové kvality nebo zvolíte uvolněnější outfit, výsledek bude vždy dokonalý. Značku Benvenuto si oblíbili i hráči české fotbalové reprezentace, základem jejich aktuálních outfitů je moderně střižený tmavě modrý oblek, tzv. sneaker suit, doplněný bílou košilí a modrou vázankou.