Loading color scheme

Tipy na dárky pro ní i pro něho

PRO DÁMY? S kabelkou zaručeně chybu neuděláte

Klasický tvar, kvalitní zpracování a pevný pratelný papír s koženými doplňky. To je recept na kabelku, která vydrží roky a nikdy nevyjde z módy.
Rozměry: 29 x 6 x 33 cm, nosnost max 3 kg

I velká kabelka může být elegantní a potěší zejména velmi zaměstnané ženy, které s sebou potřebují nosit výbavu na celý den. Rohy jsou vyztužené kůží, zapínání na zip.
Rozměry: 33 x 33 x 13 cm, nosnost max 5 kg

Velmi odolná taška, ale i elegantní kabelka. Je vyrobena z nepromokavého pratelného papíru, podšitá je bavlnou a uvnitř má praktické kapsy. Navíc je unisex, takže i muž-elegán pro ni najde využití.
Rozměry: 30 x 21 x 17 cm, nosnost max 5 kg

PRO PÁNY? Elegantní kousky do práce

Batoh z velmi odolného nepromokavého pratelného papíru ocení každý muž, který preferuje praktické a stylové kousky. Batoh je na zip, podšitý bavlnou. Z barev muže potěšíte černou metalickou, tmavě modrou či olivovou.
Rozměry: 33 x 43 x 9 cm, nosnost max 5 kg

Obal na laptop je dneska nutnost jako laptop samotný. Tenhle je z nepromokavého pratelného papíru, zevnitř je podšitý bavlnou a měkká pěna chrání obsah při nárazu. Zvenku jsou praktické kapsy na mobil či diář.
Rozměry: 33 x 26,5 x 2 cm, 13’’

PRO VŠECHNY? Drobnosti pro každý den

Kosmetická taška, kapsička do kabelky, pouzdro na nezbytnosti. Tři různé velikosti praktické brašničky s mnoha možnostmi použití. Pro muže tmavomodrá, pro ženy třeba v růžové či platinové.
různé velikosti

Penálek na psací potřeby nebo pouzdro na make up do kabelky využijí elegantní dámy i mladé slečny.
rozměry: 16,5 x 5 cm

Papírové vizitky stále existují, a když už si někdo dá práci s jejich tiskem, tak si zaslouží být i řádně uloženy. Vtipně řešený vizitkář udělá radost i náročným manažerům.
rozměry: 11 x 7 cm

Klíčenka, kam se vejde i rtěnka nebo pár drobných, udělá radost i moderním babičkám. V nabídce je mnoho barev.
Rozměry: 11 x 7 cm