Loading color scheme

Osvěžte tělo a mysl balijským vodním rituálem díky limitované kolekci The Ritual of Banyu

Hlavními ingrediencemi použitými v limitované kolekci je obří řasa obsahující velké množství antioxidantů a vitamínů a mořská sůl z Bali s velkým množstvím živin a minerálů. Tyto jedinečné složky společně čistí, detoxikují a hydratují pleť. Jemnou vůni rozeznívá v hlavě bergamot a citron, v srdci pivoňka, růže a frézie a v těle cedrové a santalové dřevo.

Oddejte se rituálu Banyu v několika krocích. Sprchová pěna dopřeje vaší pokožce hedvábnou očistu, aniž by ji vysušila. Tělový peeling důkladně čistí odumřelé buňky díky kombinaci mořské soli a změkčující řasy. Poskytuje hloubkovou péči a hodí se i pro suchou pokožku. Tělový krém obsahuje velké množství vitamínů díky mořským řasám. Zklidní a osvěží pleť a dodá jí zářivý vzhled. Hodí se též jako péče po opalování. Pro pečlivou hydrataci a obnovení zvolte splash mask. Zahajte den rychlým ranním rituálem. Masku stačí přidat do vody, promíchat a pak několikrát opláchnout tvář. Tímto způsobem vzpružíte a rozzáříte pokožku. A na závěr si odneste energii rituálu Banyu do celého dne v parfémech Océan Infini pro ni a Océan Indigo pro něj.

Obklopte se osvěžující vodní silou i ve svém domově. Dopřejte si The Ritual of Banyu také v podobě kuchyňského setu, v němž najdete šetrné mýdlo a balzám, které citlivě pečuje o vaše ruce. Stačí zavřít oči a díky interiérovému parfému a vonným tyčinkám se rázem ocitnete v podmanivé atmosféře indonéského Bali. Působivou moc tohoto přírodního ráje si s sebou můžete odnést kamkoli v podobě krásné lahve s křišťály a akvamaríny, které očišťují vodu a dodávají energii a vitalitu. Stačí nechat vodu v lahvi půl hodiny odstát a můžete čerpat životodárnou sílu.