Loading color scheme

Díky za každou voňavou koupel

Koupelové soli jsou ideálním společníkem pro chvíle relaxace. V lázni se postupně rozpustí a zahalí pokožku do šetrného a pečujícího oblaku. Obzvláště oblíbené jsou pak šumivé koule v hravém balení.

Skvostem koupelny se stanou designové koupelové esence nejrůznějších vůní, které jsou nejen účinné, ale navíc na okraji vany dobře vypadají. Vybírat můžete z různých druhů a s obsahem blahodárných bylinek. Stačí pár kapek pod proud horké vody a z obyčejné koupele se tak stává šumivý okamžik, který vás nabije energií nebo naopak ukolébá ke spánku – záleží jen na tom, jakou vůni si vyberete.

Čistou a navíc dlouhodobě provoněnou pokožku mají na starost sprchové gely. Značky Fikkerts, Panier Des Sens a Compagnie de Provence vědí, jak vám udělat radost. A to jak kvalitními ingrediencemi, tak i zajímavými akcenty ambry, jasmínu nebo třeba fíků.

A protože provoněná koupel nenáleží jen ženám, na své si díky značkám Scottish Fine Soaps a Erbario Toscano přijdou i muži. Sprchové gely a sypký prášek do koupele obsahují výtažky z černého pepře a ostropestřce a vynikají bohatou, dřevitou jantarovou vůní s tóny citrusů, bylin a rakytníku. Nejsou testovány na zvířatech a neobsahují parabeny.

{phocagallery view=category|categoryid=2287|limitstart=0|limitcount=0}