Loading color scheme

À propos Zebra - nová pruhovaná kolekce u Gábiny Páralové

"Vloni byla Zebra extrémně úspěšná a vyprodala se během pár týdnů po premiéře. Od té doby se po ní zákaznice ptaly. Svoje kolekce neopakuju, ale rozhodla jsem se pro pokračování, takže ta letošní se jmenuje À propos zebra," vysvětluje Gábina Páralová.

Letos zvolila dvoje různé černobílé pruhy, které vzájemně kombinuje, vrství a otáčí, aby vznikly zajímavé efekty. Svislé střídá s vodorovnými, šikmé kapsy na šatech dodávají vtip, svisle pruhované volné rukávy působí velmi elegantně. Spojení tenkých a širších pruhů dokáže zdůraznit postavu tam, kde se to hodí a naopak schovat to, co je třeba.

À propos zebra je určená pro jakoukoliv příležitost. Letní šaty, topy i sukně jsou snadno kombinovatelné především s jednobarevnými kusy a hodí se pro všední den, do práce, ale i na party. Nebo slavnostnější příležitosti. Zkrátka a jednoduše záleží jen na vás a vaší fantazii. "Chcete-li být skutečnou femme fatale, zkuste pruhy kombinovat s výraznými barvami, červenou, zelenou atd. Ale rozhodně to není jediná možnost," dodává návrhářka.

{phocagallery view=category|categoryid=1010|limitstart=0|limitcount=0}